طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا

چرا مردم از پرداخت مالیات فراری هستند؟

چرا مردم از پرداخت مالیات فراری هستند؟ عضو کمیسیون برنامه و بودجه به بیان توضیحاتی درباره اهمیت ایجاد انگیزه در مودیان مالیاتی برای پرداخت مالیات اشاره کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۶ - ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 02
کد خبر: ۲۶۱۸۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، جبار کوچکی نژاد ارم ساداتی، نماینده رشت و عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در خصوص اهمیت ایجاد انگیزه در مودیان مالیاتی گفت: «در بحث مالیات، یکی از موضوعات مهم این است که افراد بدانند مالیات‌هایشان در چه زمینه‌هایی مصرف می‌شود و چطور می‌توانند به آن اطمینان کنند که منابع مالیاتی به درستی در پروژه‌های عمرانی و خدماتی کشور به کار گرفته می‌شوند.»

 

وی افزود: «یکی از دلایل اصلی فرار مالیاتی، عدم شفافیت در مصرف این منابع است و اگر مودیان بدانند مالیات‌هایی که پرداخت می‌کنند به کجا می‌رود و چه تأثیری بر جامعه دارد، قطعاً با انگیزه بیشتری اقدام به پرداخت مالیات خواهند کرد.»

 

کوچکی نژاد با تأکید بر اینکه دولت باید به صورت شفاف اعلام کند که این منابع در چه پروژه‌هایی صرف می‌شود، ادامه داد: «همکاری دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی با نظام مالیاتی نیز باید به گونه‌ای باشد که ضمن جلوگیری از فرارهای مالیاتی، افراد را به پرداخت مالیات ترغیب کند. به طور کلی، باید تلاش کنیم تا پرداخت مالیات به عنوان یک وظیفه ملی و یک حرکت در راستای پیشرفت و توسعه کشور دیده شود و این امر تنها با شفافیت و اعتمادسازی محقق خواهد شد.»

 

این نماینده مجلس در ادامه تصریح کرد: «یکی از بزرگترین مشکلات ما در جمع‌آوری مالیات‌ها، عدم رضایت عمومی از مصرف این منابع است. اگر ما بتوانیم این رضایت را با اجرای پروژه‌های خدماتی، عمرانی و بهداشتی در مناطق مختلف کشور افزایش دهیم، قطعاً مودیان با رغبت بیشتری مالیات خود را پرداخت خواهند کرد.»

 

وی همچنین به تخصیص منابع مالیاتی به پروژه‌های مختلف اشاره کرد و گفت: «در نتیجه اجرای طرح‌هایی که در کمیسیون برنامه و بودجه مطرح شده، حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان منابع به ۱۹۱۵ پروژه تخصیص یافته است. از این میان، ۱۳۲۳ پروژه به طور کامل تأمین مالی شده‌اند و بیشتر این پروژه‌ها در حوزه‌های حمل و نقل، زیرساخت و بهداشت و درمان به ویژه در مناطق محروم قرار دارند. این امر نشان‌دهنده اهمیت مدیریت صحیح منابع مالیاتی و استفاده بهینه از آنهاست.»

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس همچنین افزود: «سازمان مالیاتی و سازمان برنامه و بودجه باید با همکاری نزدیک و هماهنگی کامل، منابع مالیاتی را به درستی مدیریت کنند. اگر این منابع به صورت مناسب و در پروژه‌های واقعی هزینه شوند، می‌توانیم شاهد کاهش فشار بر مودیان و بهبود سیستم مالیاتی کشور باشیم. در غیر این صورت، هرج و مرج و نارضایتی عمومی نسبت به این سیستم افزایش خواهد یافت.»

 

وی در پایان به اهمیت حمایت از نظام مالیاتی کشور اشاره کرد و گفت: «ما باید به مودیان نشان دهیم که نظام مالیاتی نه تنها برای توسعه کشور ضروری است، بلکه به عنوان یک ابزار حمایتی از مردم نیز عمل می‌کند. پرداخت مالیات به معنای حمایت از خدمات عمومی است که مستقیماً به جامعه باز می‌گردد و اگر این حمایت به درستی انجام شود، قطعاً شاهد افزایش رضایت عمومی و کاهش فرارهای مالیاتی خواهیم بود.»/ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار