برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه پرواز جنگنده‌های نیروهای مسلح ایران برای تأمین امنیت آسمان مشهد محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب در نزدیکی روضه منوره است قالیباف:تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اعلامیه خونخواهی این مجاهد نستوه بود

بیانیه وزارت دفاع به مناسبت یوم الله ۱۳ آبان

بیانیه وزارت دفاع به مناسبت یوم الله ۱۳ آبان وزارت دفاع تاکید کرد: ۱۳ آبان، نمادی از وحدت امت اسلامی، ظلم ستیزی، استقلال طلبی، آزادی خواهی، ایستادگی و مقاومت همه مظلومان جهان در برابر زیاده خواهی و سیاستهای ننگین و غیر انسانی استکبار جهانی است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۲ - ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 03
کد خبر: ۲۶۱۹۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با صدور بیانیه‌ای با اشاره به اهمیت روز مهم و تاریخی یوم الله سیزده آبان اعلام کرد: این روز، نمادی از ایستادگی و مقاومت مظلومان جهان در برابر زیاده خواهی و سیاستهای ننگین استکبار جهانی است.

 

در متن این بیانیه آمده است:

سیزده آبان سندی مانا و پر افتخار از عدالت جویی و ظلم ستیزی نسلی است که اطاعت از طاغوت و پیروی از ظلم را بر نتافت و تحت زعامت پیر و مقتدای خود حضرت امام خمینی (ره) با همدلی و همبستگی مثال زدنی به استکبار جهانی و در راس آن آمریکای جنایتکار با صدای بلند «نه» گفت.

 

سیزده آبان ظهور اراده ملتی است که هیچگاه از نثار جان و مال خود در راه انقلاب اسلامی دریغ نکرد و این اقتدار و عزت را به بهای خون هزاران شهید و رنج هزاران جانباز و صبر و شکیبایی خانواده‌های سرافراز آنان به جان خرید و امروز به فضل الهی مقتدرانه بر قله خود کفایی و پیشرفت ایستاده است.

 

سیاست آمریکا از همان ابتدا مبتنی بر قتل و غارت بوده، نسل کشی سرخپوستان بومی آمریکا، قتل عام سه میلیون انسان در ویتنام، کشتار 172000 نفر در افغانستان و کمک تسلیحاتی و پشتیبانی از رژیم جعلی و منحوس صهیونی در نسل کشی مردم غزه و لبنان تنها گوشه‌ای از جنایات وحشیانه دولت آمریکا علیه بشریت است.

 

با گذشت سالیان سال از اخراج آمریکایی‌ها از میهن اسلامی همچنان شاهد کینه و انتقام آنان از ملت ایران و شکل دادن انواع دسیسه و توطئه‌های ضد انسانی علیه مردم و نظام جمهوری اسلامی هستیم، اما ملت و نظام مستحکم ایران با وجود تمام این موانع با تاسی از رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خامنه‌ای (مد ظله العالی) و نصب العین قرار دادن فرمایشات و تدابیر نورانی ایشان در مواجهه با نقشه‌های پلید دشمنان، آثار اقول هیمنه ساختگی و پوشالی آمریکا در جهان را به روشنی آشکار ساخته‌اند.

 

وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با گرامی داشت یاد و خاطره امام راحل (ره)، شهیدان انقلاب اسلامی به ویژه شهدای والا مقام دانش آموز و دانشجو بار دیگر اهمیت روز مهم و تاریخی یوم الله سیزده آبان را مورد تاکید قرار داده و یادآور می‌شود گرامی داشت این روز، نمادی از وحدت امت اسلامی، ظلم ستیزی، استقلال طلبی، آزادی خواهی، ایستادگی و مقاومت همه مظلومان جهان در برابر زیاده خواهی و سیاستهای ننگین و غیر انسانی استکبار جهانی است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار