سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

افشای رسوایی جنسی نماینده ارشد کنگره آمریکا

افشای رسوایی جنسی نماینده ارشد کنگره آمریکا «کَتی هیل» نماینده حوزه انتخابیه بیست و پنجم ایالت کالیفرنیا در مجلس نمایندگان آمریکا به دنبال جنجال‌ها درباره رسوایی جنسی، از سمت خود استعفا داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۱ - ۰۶ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 28
کد خبر: ۲۶۲۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، با شدت گرفتن جنجال‌ها درباره تصاویر غیراخلاقی یک عضو کنگره آمریکا به همراه یکی از اعضای دفتر کارش و انتشار خبرها درباره رسوای جنسی او، این قانونگذار آمریکایی بالاجبار تن به استعفا داد.

 

به نوشته «رویترز»، کتی هیل در آستانه یک سالگی عضویتش در مجلس نمایندگان آمریکا بامداد امروز دوشنبه اعلام کرد که از منصب خود استعفا می‌دهد.

 

این قانونگذار ۳۲ ساله و دموکرات ایالت کالیفرنیا در مجلس نمایندگان آمریکا، در انتخابات نوامبر ۲۰۱۸ به کنگره راه یافته بود و بعد از این پیروزی، ناظران سیاسی او را یک چهره‌‌ آینده‌دار در حزب دموکرات قلمداد کردند.

 

افشای رسوایی جنسی نماینده ارشد کنگره آمریکا

«کتی هیل» نماینده دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا

 

در روزهای گذشته جنجال‌های بسیاری در زمینه رابطه جنسی کتی هیل با یکی از کارمندان دفترش مطرح و تصاویری غیراخلاقی از او در رسانه‌ها منتشر شده بود.

 

به دنبال این جنجال‌ها، «کمیته اخلاق» مجلس نمایندگان آمریکا تحقیق درباره رابطه جنسی احتمالی او با یکی از کارمندان دفترش را آغاز کرده بود.

 

این قانونگذار آمریکایی که از چندی قبل در حال روند قانونی گرفتن طلاق از شوهرش بوده است، در توئیتر خود استعفایش از عضویت در مجلس نمایندگان را اعلام کرد.

 

هیل ضمن عذرخواهی از هیات انتخابیه خودش بابت رفتارش اذعان کرد، زمانی که برای کارزار انتخاباتی تلاش می‌کرده، رابطه‌ای «نادرست» با کارمند دفترش داشته اما برقراری رابطه جنسی در دفتر کار را تکذیب کرد.

 

وی، شوهرش را به دست داشتن در انتشار تصاویر خصوصی‌اش متهم کرد و گفت: «از انتشار تصاویر خصوصی و لحظات شخصی‌ام، به عنوان سلاح علیه من استفاده شد و این کار، تجاوزی وحشتناک به حریم خصوصی من بوده است».

 

اعلام استعفای هیل در حالی صورت گرفته که او پیشتر نائب رئیس کمیته‌ نظارت و اصلاحات و عضو کمیته امور مسلح مجلس نمایندگان آمریکا بود.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار