جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

شیر خشک نوزادان در انتظار تسهیلات ۵۰ همتی دولت

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک گفت: در راستای تولید دارو و شیرخشک نوزاد دولت ۵۰ همت تسهیلات درنظر گرفته است که تا امروز برای کارخانه‌های تولیدی شیرخشک اجرایی نشده و ریالی پرداخت نگردیده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 06
کد خبر: ۲۶۲۲۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، هانی تحویل زاده، رئیس انجمن تولیدکنندگان شیر خشک نوزاد درباره وضعیت تخصیص ارز و تولید شیر خشک نوزاد گفت: در راستای تولید دارو و شیر خشک نوزاد دولت ۵۰ هزار میلیارد تومان (همت) تسهیلات در نظر گرفته است که متأسفانه تا امروز برای کارخانه‌های تولیدی شیر خشک اجرایی نشده و ریالی پرداخت نگردیده است.

 

وی ادامه داد: البته در ۳ ماهه اخیر تولید نسبت به مشابه سال گذشته ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش یافته است؛ اما همچنان ۴۰ میلیون قوطی ظرفیت خالی در کشور وجود دارد.

 

وی با بیان این که ظرفیت تولید شیر خشک نوزاد در کشور سالانه حدود ۱۲۳ میلیون قوطی است، افزود: تولید سالانه بر اساس تخصیص ارز و توان مالی تولیدکنندگان در تأمین سرمایه در گردش صورت می‌گیرد.

 

تحویل زاده در بخشی دیگر از سخنان خود با گلایه از طولانی شدن زمان برگشت پول محصولات به واحدهای تولیدی، اظهار کرد: امسال مدت زمان برگشت پول به شرکت‌های تولیدکننده ۳ ماه افزایش یافته و پول از سوی شبکه توزیع ۶ ماهه پرداخت می‌شود. این امر باعث کمبود نقدینگی در حوزه تولید شیر خشک نوزاد شده است.

 

وی درباره رفع کمبود نقدینگی تاکید کرد: بانک مرکزی طی دستورالعملی با جزئیات نحوه عملیاتی شدن این امر و تأمین وجه مورد نیاز صنایع تولیدی به بانک‌های عامل باید موضوع تسهیلات ریالی را برای این محصول اساسی اجرایی کند.

 

صادرات قراردادی

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیر خشک نوزاد درباره وضعیت صادرات هم گفت: صادرات نداریم اما با واردات موقت مواد اولیه و خرید آن از سوی مشتری که یک کشور ثانویه است، مواد اولیه در اختیار کارخانه‌های تولید شیر خشک ایران قرار می‌گیرد که نیاز به تخصیص ارز ندارد. این مواد اولیه به شرط ورود موقت از گمرکات ترخیص و در ادامه تبدیل به محصول نهایی شده و به کشور مقصد صادر می‌شود.

 

تحویل زاده در پاسخ به این پرسش که ظرفیت ۴۰ میلیون قوطی که در واحدهای تولیدی خالی است چرا برای صادرات قراردادی مورد بهره برداری قرار نمی‌گیرد، گفت: در این بخش هم بازار محدود است و تولیدکننده ترجیح می‌دهد نیاز بازار داخل را تأمین کند./مهر

ارسال نظر