آمار تولید دارو در کشور به ۹۹ درصد رسید-راهبرد معاصر
قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی تردد روان در محور‌های چالوس و هراز/ محدودیت تردد وجود ندارد هوای پایتخت در وضعیت «نارنجی»

آمار تولید دارو در کشور به ۹۹ درصد رسید

رئیس سازمان غذا و دارو از تولید ۹۹ درصدی داروهای مورد نیاز بیماران در کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۳ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 09
کد خبر: ۱۹۸۶۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، سید حیدر محمدی رئیس سازمان غذا و دارو در نشست خبری اظهار داشت: در تجهیزات پزشکی بالغ بر ۳۵۰ هزار آی آر سی وجود دارد که ۱۵۰ هزار مورد به صورت مستمر در حال تولید هستند.

 

وی گفت: در حوزه تجهیزات پزشکی شرایط تولید رو به رشد است و به سمت ارتقای تولید در حرکت هستیم، شرایط ما با دارو متفاوت است و برخی اقلام به صورت کامل در کشور تولید می‌شوند و برخی نیز مونتاژ می‌شوند.

 

محمدی با بیان اینکه آمارنامه دارویی سال گذشته به صورت قطعی منتشر شده است افزود: بازار دارویی ما در سال ۱۴۰۱ حدود ۱۰۶ هزار میلیارد تومان بود که ۹۹ درصد آن تولید بوده است و این موضوع نشان دهنده حمایت از تولید است.

 

وی با اشاره به تحریم داروها گفت: مشکلات بیماران تالاسمی ، سرطانی و هموفیلی مربوط به تحریم است و اگر مانع تراشی آمریکا نبود بسیاری از کشورها مشتاق هستند که به ایران صادرات داشته باشند.

 

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: ایران در حوزه غذا و مکمل خودکفا است، واردات بخشی اقلام مربوط به بیماران خاص است.

 

وی گفت: هرجا تولید کننده محصولات باکیفیت ارایه بدهند از آنها حمایت می‌کنیم و اگر تولید کفایت نداشته باشد نیاز مردم از طریق واردات تامین می‌شود.

 

وی ادامه داد: سازمان برنامه و بودجه ۱۲ هزار میلیارد تومان به بیمه‌ها پرداخت کرد تا به شرکتهای تامین کننده دارو و تجهیزات پزشکی پرداخت شود. برخی از شرکت‌ها بین شش ماه تا یک سال مطالبه دارند و این رقم کمک زیادی به ما کرد. همچنین مقرر شد دوهزار میلیارد تومان دیگر پرداخت شود که امیدوارم این پرداخت‌ها مستمر باشد‌.

 

وی ادامه داد: کوچکترین توقف و اضطراب در مسیر تولید و تامین دارو به سلامت مردم آسیب خواهد زد.

 

رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه رسانه‌ها نقش بسزایی در حوزه سلامت و دارو دارند گفت: رسانه باید به بیان درست واقعیت بپردازد تا به سلامت مردم کمک کند.

 

محمدی افزود: کوچکترین خطا در حوزه سلامت به سلامت مردم آسیب جدی می‌زند، لذا باید به بیان حقیقت توجه ویژه داشت.

 

رئیس سازمان غذا و دارو در پاسخ به سوالی درباره کمبودهای دارویی گفت: صادرات دارو تیرماه سیصد درصد رشد داشته است که نسبت به زمان مشابه رشد داشته است. اگر شرکتی تولید کند میتواند مازاد تولید را صادر کند و ما از صادرات حمایت می‌کنیم. معتقدم تولید کننده با صادرات محصولات خود را به دنیا نشان می‌دهد و در رقابت بیشتر کیفیت را بالا می‌برد.

 

وی گفت: موضوع مهاجرت کارخانه ها از ایران به کشورهای دیگر صحیح نیست و افزایش تولید نشان دهنده ماندگاری شرکتها هستند اما اینکه شرکتها در کشورهای دیگر سرمایه گذاری کنند صحیح است و این موضوع به معنی مهاجرت نیست. وقتی کیفیت تولید بالا باشد در کشورهای دیگر نیز سرمایه گذاری می‌کند.

 

محمدی گفت: باید فرهنگ استفاده از نان کامل در کشور رواج پیدا کند و بخشی از آسیب‌های گوارشی به دلیل نداشتن سبوس نان است. روشن شدن رنگ نان به سلامت مردم آسیب می‌زند. مردم باید سلامت نان را مطالبه کنند و صنف نانوایان باید همکاری لازم را داشته باشند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده