رئیس‌جمهور وارد پاکستان شد سی‌ان‌ان: تصمیم‌گیری درباره حمله جدید به غزه به تعویق افتاد رئیس شورای امنیت سازمان ملل: هنوز نشانه‌ای از فعال کردن مکانیسم ماشه وجود ندارد پزشکیان: پاکستان اعلام کرد که هرگونه حمایت و پشتیبانی که دولت و ملت ایران لازم داشته باشد، انجام می‌دهند افشای پیام محرمانه اسرائیل به دمشق درباره سویداء دستیار وزیر خارجه: مناسبات ایران و پاکستان، متعاقب تحولات اخیر وارد مرحله تازه‌ای شده است حماس: ترامپ از تکرار دروغ‌های اسرائیل خسته نمی‌شود و ما هرگز از رد آنها خسته نخواهیم شد وزیر خارجه سوریه طی ساعات آتی به مسکو می‌رود رایزنی عراقچی و همتای تاجیکستانی دیدار عراقچی با امامعلی رحمان؛ عزم ایران برای گسترش روابط با تاجیکستان بازگشت ۱۲ صیاد آزاد شده در عربستان به ایران گزارش غریب آبادی از پیگیری‌های حقوقی بین‌المللی بعد از تجاوزات اخیر سفیر ایران در انگلیس: اگر اطمینان حاصل کنیم که مذاکره واقعی و صادقانه است، گفت‌وگو می‌کنیم رسانه عبری مدعی شد: حماس «مدل حزب‌الله» را برای پساجنگ غزه پیشنهاد داد المیادین: واشنگتن مخالفت خود را با پیش‌نویس قانون نیرو‌های حشد الشعبی به نخست وزیر عراق اطلاع داد

درخواست حماس از سران اسلامی برای اقدام جدی ضد اسرائیل

جنبش حماس با تاکید بر اینکه تصمیمات اتخاذ شده در اجلاس سران کشورهای عربی و اسلامی در ریاض، مستلزم تلاش بیشتر برای توقف تجاوزات صهیونیست‌هاست، اعلام کرد که عضویت رژیم اشغالگر در سازمان ملل باید تعلیق و صادرات سلاح به این رژیم ممنوع گردد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۲ - ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 12
کد خبر: ۲۶۲۸۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، جنبش حماس فلسطین با صدور بیانیه‌ای در واکنش به اجلاس سران کشورهای عربی و اسلامی که دیروز در ریاض پایتخت عربستان برای بررسی تجاوزات رژیم صهیونیستی به غزه و لبنان برگزار شد، اعلام کرد که تصمیمات سران کشورهای عربی و اسلامی مستلزم تلاش بیشتر برای توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی، رفع محاصره و امدادرسانی به ملت فلسطین است.

 

حماس افزود: ما بر درخواست سران کشورهای عربی و اسلامی مبنی بر اینکه شورای امنیت باید رژیم صهیونیستی را ملزم به توقف تجاوزات علیه غزه و لبنان کند، تاکید داریم.

 

این جنبش فلسطینی تصریح کرد: ما از سران کشورهای عربی و اسلامی می‌خواهیم تا اقدام فوری برای تعلیق مشارکت رژیم اشغالگر در سازمان ملل و ممنوعیت صادرات سلاح به این رژیم انجام دهند.

 

حماس خاطرنشان کرد: مردم ما منتظر برادران عرب و مسلمان خود هستند تا از ابزارهای موجود برای کمک به آنها، شکستن محاصره و حمایت از استواری آنها استفاده کنند.

 

شرکت کنندگان در اجلاس سران کشورهای عربی و اسلامی در ریاض، در پیش‌نویس بیانیه پایانی این اجلاس بر مرکزیت مسئله فلسطین، حمایت قاطع از مردم فلسطین برای رسیدن به حقوق مشروع ملی خود از جمله حق آزادی و تشکیل کشور مستقل در مرزهای تعیین‌شده در 4 ژوئن 1967 به‌پایتختی قدس شرقی تأکید کردند.

 

حاضران، از جامعه بین‌المللی خواستند همه تصمیمات دیوان بین‌المللی دادگستری در تاریخ 19 جولای را اجرا کند. آنها همچنین جنایت ناپدید شدن اجباری هزاران نفر از مردم فلسطین توسط نیروهای اشغالگر صهیونیستی از زمان آغاز تجاوز به غزه و همچنین جنایات هولناکی را که ارتش اشغالگر در چارچوب جنایت نسل‌کشی در غزه انجام می‌دهد، به‌شدت محکوم کردند.

 

همچنین این پیش‌نویس بر لزوم اتخاذ تصمیم الزام‌آور شورای امنیت بر اساس فصل هفتم جهت ملزم کردن رژیم صهیونیستی به آتش‌بس در غزه و پاسخ به اجماع بین‌المللی مبنی بر اینکه دولت فلسطین واجد شرایط عضویت کامل در سازمان ملل است، تأکید دارد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار