رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست شرایط دریافت درگاه پرداخت کارگزاران سکو‌های مبادله رمزارز اعلام شد پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شد

جنگ با حماس روزانه چقدر برای اسرائیل هزینه دارد؟

مؤسسه رتبه‌بندی آمریکایی مودیز در گزارشی به نقل از برآوردهای وزارت دارایی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که جنگ با گروه فلسطینی حماس حداقل ۲۶۹ میلیون دلار در روز به این رژیم خسارت وارد می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۲ - ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 29
کد خبر: ۲۱۵۹۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از راشاتودی، مؤسسه رتبه‌بندی آمریکایی مودیز در گزارشی به نقل از برآوردهای وزارت دارایی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که جنگ با گروه فلسطینی حماس حداقل 269 میلیون دلار در روز به این رژیم خسارت وارد می‌کند و پیش بینی می‌شود که بیشتر از جنگ‌های قبلی اقتصاد اسرائیل را کوچک کند.

گزارش مودیز این هفته با استناد به داده های موسسه مطالعات امنیت ملی (INSS) نشان می‌دهد که هزینه کلی جنگ می تواند به 200 میلیارد شِکِل (53.5 میلیارد دلار) برسد که تقریباً 10 درصد تولید ناخالص داخلی این رژیم محسوب می‌شود و آینده اقتصادی آن را تهدید می‌کند.

کاترین موهلبرونر، معاون ارشد مودی، در این گزارش گفت: شدت هر آسیبی که به اقتصاد وارد شود - تا حد مهمی - به طول درگیری نظامی و همچنین به چشم‌انداز بلندمدت وضعیت امنیت داخلی اسرائیل بستگی دارد.

اقتصاددانان هشدار می دهند بیشترین شوک اقتصادی برای اسرائیل ناشی از کاهش سرمایه گذاری‌ها، اختلال در بازار کار و کند شدن رشد بهره‌وری خواهد بود.

مولبرونر افزود: در حالی که عدم اطمینان از آینده (اقتصاد اسرائیل) بسیار بالاست، ما معتقدیم که تأثیر آن بر این اقتصاد می‌تواند شدیدتر از درگیری‌های نظامی قبلی باشد.

بر اساس گزارش مودیز، بار مالی این جنگ برای اسرائیل بسیار بیشتر از عملیات‌های نظامی قبلی مانند "لبه محافظ" در سال 2014 یا جنگ دوم با لبنان در سال 2006 که هزینه مستقیمی در حدود 2.5 میلیارد دلار داشت، خواهد بود.

در پی تحولات اخیر، مودیز پیش بینی خود را برای رشد اقتصاد اسرائیل از 3 درصد به 2.4 درصد در سال جاری میلادی کاهش داد. در چشم انداز بدبینانه 2024، این آژانس رتبه بندی تولید ناخالص داخلی این رژیم را به حدود 1.5 درصد رساند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار