قیمت میوه‌های بهاری در تهران اعلام شد اطلاعیه مهم صندوق بازنشستگی کشوری برای بازنشستگان عوامل موثر بر نوسان قیمت طلا خبرهای مهم از بازار مسکن برای متقاضیان مسکن از گوشت بوفالو تا ماهی؛ میزان گوشت و مرغ نابود شده در انفجار بندر اعلام شد بورس در انتظار بازگشایی نماد دومین غول خودروساز اطلاعیه مهم سازمان حمایت درباره قیمت‌گذاری خودرو‌های وارداتی پیش‌بینی بورس یکشنبه ۱۴ اردیبهشت: فشار مذاکرات برجام بر شانه‌های بازار سهام پیش‌بینی قیمت سکه و طلا فردا یک‌شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ احتمال افزایش قیمت نان؛ مردم یارانه جدید می‌گیرند؟ افزایش شدید قیمت دلار در بازار آزاد امروز/ طغیان در بازار ارز فردا هم ادامه خواهد داشت؟ نابودی ۲۰۰هزار تن برنج در بندر شهید رجایی واقعیت دارد؟ جزییات طرح کالابرگ الکترونیک استارت اعطای وام ۴۰۰ میلیونی قرض‌الحسنه برای دهک‌های کم‌درآمد مدیرعامل تامین و تصفیه آب تهران: پنجمین سال بحران آب را داریم / تابستان سختی در پیش است

جنگ با حماس روزانه چقدر برای اسرائیل هزینه دارد؟

مؤسسه رتبه‌بندی آمریکایی مودیز در گزارشی به نقل از برآوردهای وزارت دارایی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که جنگ با گروه فلسطینی حماس حداقل ۲۶۹ میلیون دلار در روز به این رژیم خسارت وارد می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۲ - ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 29
کد خبر: ۲۱۵۹۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از راشاتودی، مؤسسه رتبه‌بندی آمریکایی مودیز در گزارشی به نقل از برآوردهای وزارت دارایی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که جنگ با گروه فلسطینی حماس حداقل 269 میلیون دلار در روز به این رژیم خسارت وارد می‌کند و پیش بینی می‌شود که بیشتر از جنگ‌های قبلی اقتصاد اسرائیل را کوچک کند.

گزارش مودیز این هفته با استناد به داده های موسسه مطالعات امنیت ملی (INSS) نشان می‌دهد که هزینه کلی جنگ می تواند به 200 میلیارد شِکِل (53.5 میلیارد دلار) برسد که تقریباً 10 درصد تولید ناخالص داخلی این رژیم محسوب می‌شود و آینده اقتصادی آن را تهدید می‌کند.

کاترین موهلبرونر، معاون ارشد مودی، در این گزارش گفت: شدت هر آسیبی که به اقتصاد وارد شود - تا حد مهمی - به طول درگیری نظامی و همچنین به چشم‌انداز بلندمدت وضعیت امنیت داخلی اسرائیل بستگی دارد.

اقتصاددانان هشدار می دهند بیشترین شوک اقتصادی برای اسرائیل ناشی از کاهش سرمایه گذاری‌ها، اختلال در بازار کار و کند شدن رشد بهره‌وری خواهد بود.

مولبرونر افزود: در حالی که عدم اطمینان از آینده (اقتصاد اسرائیل) بسیار بالاست، ما معتقدیم که تأثیر آن بر این اقتصاد می‌تواند شدیدتر از درگیری‌های نظامی قبلی باشد.

بر اساس گزارش مودیز، بار مالی این جنگ برای اسرائیل بسیار بیشتر از عملیات‌های نظامی قبلی مانند "لبه محافظ" در سال 2014 یا جنگ دوم با لبنان در سال 2006 که هزینه مستقیمی در حدود 2.5 میلیارد دلار داشت، خواهد بود.

در پی تحولات اخیر، مودیز پیش بینی خود را برای رشد اقتصاد اسرائیل از 3 درصد به 2.4 درصد در سال جاری میلادی کاهش داد. در چشم انداز بدبینانه 2024، این آژانس رتبه بندی تولید ناخالص داخلی این رژیم را به حدود 1.5 درصد رساند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر