گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

متحد ضدایرانی ترامپ وارد منطقه شد

سناتور ضدایرانی متحد دونالد ترامپ به امید از سرگیری روابط ریاض و تل‌آویو وارد منطقه شد و اظهاراتی علیه جمهوری اسلامی مطرح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۸ - ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 18
کد خبر: ۲۶۳۴۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، سناتور جمهوری‌خواه و متحد رئیس‌جمهور منتخب آمریکا لیندسی گراهام وارد اراضی اشغالی شده به امید آن‌که روند بهبود روابط میان رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی را کلید بزند.

 

روزنامه عبری‌زبان «یدیعوت آحارونوت» گزارش کرد، گراهام برای گفتگو با مقام‌های اسرائیلی وارد منطقه شده است و پس از اراضی اشغالی قصد دارد بعنوان بخشی از تور منطقه‌ای خود به عربستان سعودی سفر کند.

 

 بر اساس این گزارش، گراهام امیدوار است که مذاکرات برای عادی‌سازی روابط میان عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی که پس از آغاز جنگ رژیم صهیونیستی در غزه در هفتم اکتبر (۱۵ مهر ماه) متوقف شده است، مجدداً از سرگرفته شود.


 
بر اساس این گزارش، گراهام با وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی یوآو گالانت دیدار کرد و در خصوص موضوع ایران و عادی‌سازی روابط اسرائیل و عربستان گفتگو کردند.

 

گالانت در این خصوص گفت «دیدار مهمی بود. لیندسی گراهام، دوست واقعی و طرفدار پرشور اسرائیل است که تلاش‌های زیادی را برای تقویت جایگاه منطقه‌ای اسرائیل و تقویت امنیت آن در بحبوحه تهدیدات که در وهله اول از سوی ایران است، صرف کرده است».

 

وزیر جنگ سابق اسرائیل ادامه داد: «ما در مورد نیاز حیاتی استفاده از فرصت کوتاهی که برای دستیابی به توافق‌هایی که اسرائیل را تقویت می‌کند و ایران را تضعیف می‌کند و کمک به رسیدن به مسیری که امکان بازگشت گروگان‌های اسیر حماس در غزه را فراهم می‌کند، صحبت کردیم.»

 

گراهام پیش از آن با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو دیدار کرده بود و در خصوص پیشرفت‌های ایران در زمینه برنامه هسته‌ای ابراز نگرانی کرده بود و لفاظی‌های تهدید‌آمیزی علیه جمهوری اسلامی مطرح کرده بود.

 

این سناتور تندرو، از ایران هسته‌ای به عنوان تهدیدی برای موجودیت رژیم صهیونیستی یاد کرده بود و ایران هسته‌ای را کابوسی برای جهان خوانده بود و از دولت آمریکا خواسته بود که در برابر ایران از رژیم صهیونیستی حفاظت و حمایت کند./فارس

ارسال نظر