سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

متحد ضدایرانی ترامپ وارد منطقه شد

متحد ضدایرانی ترامپ وارد منطقه شد سناتور ضدایرانی متحد دونالد ترامپ به امید از سرگیری روابط ریاض و تل‌آویو وارد منطقه شد و اظهاراتی علیه جمهوری اسلامی مطرح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۸ - ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 18
کد خبر: ۲۶۳۴۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، سناتور جمهوری‌خواه و متحد رئیس‌جمهور منتخب آمریکا لیندسی گراهام وارد اراضی اشغالی شده به امید آن‌که روند بهبود روابط میان رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی را کلید بزند.

 

روزنامه عبری‌زبان «یدیعوت آحارونوت» گزارش کرد، گراهام برای گفتگو با مقام‌های اسرائیلی وارد منطقه شده است و پس از اراضی اشغالی قصد دارد بعنوان بخشی از تور منطقه‌ای خود به عربستان سعودی سفر کند.

 

 بر اساس این گزارش، گراهام امیدوار است که مذاکرات برای عادی‌سازی روابط میان عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی که پس از آغاز جنگ رژیم صهیونیستی در غزه در هفتم اکتبر (۱۵ مهر ماه) متوقف شده است، مجدداً از سرگرفته شود.


 
بر اساس این گزارش، گراهام با وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی یوآو گالانت دیدار کرد و در خصوص موضوع ایران و عادی‌سازی روابط اسرائیل و عربستان گفتگو کردند.

 

گالانت در این خصوص گفت «دیدار مهمی بود. لیندسی گراهام، دوست واقعی و طرفدار پرشور اسرائیل است که تلاش‌های زیادی را برای تقویت جایگاه منطقه‌ای اسرائیل و تقویت امنیت آن در بحبوحه تهدیدات که در وهله اول از سوی ایران است، صرف کرده است».

 

وزیر جنگ سابق اسرائیل ادامه داد: «ما در مورد نیاز حیاتی استفاده از فرصت کوتاهی که برای دستیابی به توافق‌هایی که اسرائیل را تقویت می‌کند و ایران را تضعیف می‌کند و کمک به رسیدن به مسیری که امکان بازگشت گروگان‌های اسیر حماس در غزه را فراهم می‌کند، صحبت کردیم.»

 

گراهام پیش از آن با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو دیدار کرده بود و در خصوص پیشرفت‌های ایران در زمینه برنامه هسته‌ای ابراز نگرانی کرده بود و لفاظی‌های تهدید‌آمیزی علیه جمهوری اسلامی مطرح کرده بود.

 

این سناتور تندرو، از ایران هسته‌ای به عنوان تهدیدی برای موجودیت رژیم صهیونیستی یاد کرده بود و ایران هسته‌ای را کابوسی برای جهان خوانده بود و از دولت آمریکا خواسته بود که در برابر ایران از رژیم صهیونیستی حفاظت و حمایت کند./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار