دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

ترامپ تهدید کرد: در خاورمیانه جهنم به پا خواهد شد

رئیس‌جمهور منتخب آمریکا بار دیگر تهدید کرد اگر تا زمان تحلیف «گروگان‌هایی» که هنوز در غزه هستند، آزاد نشوند، در خاورمیانه جهنم به پا خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۰ - ۱۹ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 08
کد خبر: ۲۶۷۸۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا از بیستم ژانویه به طور رسمی سکان کاخ سفید را به دست گرفته و رهبری قوه مجریه ایالات متحده را به دست خواهد گرفت. وی در همین رابطه اقدام به برگزاری کنفرانس خبری با اصحاب رسانه کرد.

 

ترامپ در این کنفرانس گفت: اگر تا روز مراسم تحلیف من در ۲۰ ژانویه اسرای صهیونیست در بند حماس آزاد نشوند، درهای جهنم به روی خاورمیانه باز خواهد شد. این موضوع برای گروه حماس و برای هیچکس دیگر خوب نخواهد بود. من دوست ندارم این مسئله تکرار شود.

 

وی در رابطه با شرایط سوریه پس از سقوط دولت بشار اسد افزود: ترکیه ۲ هزار سال است که به اشکال مختلف به دنبال مداخله و تصاحب سوریه بوده است. گروه‌هایی که اکنون در این کشور قدرت را در دست گرفتند از سوی ترکیه حمایت می‌شوند.

 

ترامپ تاکید کرد: رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه من است و من او را دوست دارم و به او احترام می‌گذارم. ما از وی خواستیم به کُردهای سوریه کاری نداشته باشد. اردوغان با آنکه با آنها دشمنی دارد به خاطر من به دنبال منازعه با آنها نبود.

 

رئیس جمهور منتخب آمریکا در ادامه با تکرار مواضع پیشین خود مبنی بر تصاحب گرینلند، تصریح کرد: ما به گرینلند برای اهداف امنیتی‌مان نیاز داریم. این چیزی است که من از مدت‌ها پیش گفته‌ام. دانمارک باید برای یک جهان آزاد کنترل گرینلند را به آمریکا واگذار کند.

 

خودداری ترامپ از پاسخ به سوالی درباره ایران

دونالد ترامپ در کنفرانس خبری خود در پاسخ به پرسشی پیرامون احتمال اقدام نظامی علیه ایران در دوره دوم سکانداری در کاخ سفید گفت: مایل به صحبت درباره استراتژی‌های نظامی نیستم./ مهر

ارسال نظر