سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

حمله موشکی حزب‌الله به مقر تیپ گولانی ارتش اسرائیل

حمله موشکی حزب‌الله به مقر تیپ گولانی ارتش اسرائیل حزب الله لبنان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که مقر اداری و فرماندهی تیپ گولانی در شمال شهر اشغالی «عکا» را هدف حملات موشکی قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۱ - ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 18
کد خبر: ۲۶۳۴۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، جنبش حزب الله لبنان امروز دوشنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که پایگاه شراگا (مقر اداری فرماندهی تیپ گولانی) در شمال شهر اشغالی عکا را هدف حملات موشکی قرار داده است.

 

در بیانیه شماره 7 حزب الله لبنان آمده است که در راستای حمایت از ملت استوار فلسطین در نوار غزه، پشتیبانی از مقاومت شجاع و شریف آن، دفاع از لبنان و ملت آن، رزمندگان مقاومت اسلامی امروز دوشنبه در ساعت 11:10 به تاریخ 18 نوامبر 2024 پایگاه شراگا (مقر اداری فرماندهی تیپ گولانی) در شمال شهر اشغالی عکا راهدف حملات موشکی قرار داده‌اند.

 

حزب الله در اولین عملیات بامداد امروز دوشنبه خود، تجمع نظامیان صهیونیست در شهرک صهیونیست نشین کریات شمونه را با موشک هدف قرار داد.

 

حزب الله لبنان در بیانیه‌های 2 تا 5 خود اعلام کرد که چهار بار تجمع و محل استقرار نظامیان صهیونیست در جنوب شهرک الخیام واقع در جنوب لبنان را هدف حمله موشکی قرار داده و آن‌ها را در پیش‌روی به سمت این شهرک ناکام گذاشته است.

 

جنبش حزب الله لبنان در بیانیه شماره 6 خود اعلام کرد که رزمندگان مقاومت شهرک صهیونیست نشین "گورنوت هگلیل" در شمال فلسطین اشغالی را هدف حمله موشکی قرار دادند.

 

سیزده ماه از جنگ رژیم اسرائیل علیه نوار غزه بعد از عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر سال گذشته (15 مهرماه گذشته) می‌گذرد؛ حزب الله لبنان با هدف حمایت از مردم و مقاومت غزه، از روز دوم این جنگ (یعنی 16 مهرماه) دست به عملیات‌های خود علیه رژیم اسرائیل زد.

 

این عملیات‌ها منجر به درگیری بین حزب الله و رژیم اسرائیل شد. حزب الله تأکید کرده که توقف جنگ در شمال فلسطین اشغالی، منوط به توقف جنگ علیه نوار غزه است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار