تصادف زنجیره ای در اتوبان تهران–قم/ آمار مصدومان کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول وضعیت ذخایر سد‌های تهران بحرانی‌تر شد هشدار برف و باران برای ۲۰ استان بازداشت سرشبکه اصلی باند سودجویی ۵۰۰ میلیاردی از شرکت‌های معدنی و دولتی لغو اجرای طرح زوج و فرد از در منزل در تهران از پنجشنبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا: تاکسی‌های اینترنتی باید طرح زوج و فرد را رعایت کنند وزیر علوم: آزمون جامع دکتری به طور کامل حذف نمی‌شود صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد

بازگشایی آزادراه تهران ـ شمال و محور کرج ـ چالوس

رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا، از بازگشایی آزادراه تهران ـ شمال و محور کرج ـ چالوس پس از ۱۰ روز مسدودی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 20
کد خبر: ۲۶۳۵۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ بهروز خانپور رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا گفت: دو مسیر آزادراه تهران- شمال و کرج- چالوس که تا ساعت ۲۴ امروز ۳۰ آبان مسدود هستند، از ساعت ۱ بامداد روز پنجشنبه، اول آذر ماه، بازگشایی خواهند شد و عبور و مرور در آن‌ها از سر گرفته می‌شود.

 

سرهنگ خانپور در تشریح آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور تا ساعت ۷ صبح امروز بیان کرد: بارش باران در محورهای استان‌های اردبیل، گیلان، مازندران، تهران، البرز، قزوین، کردستان و خراسان رضوی ادامه دارد.

 

رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا افزود: به رانندگان توصیه می‌شود با توجه به لغزندگی جاده‌ها و کاهش دید افقی، حتماً سرعت مطمئنه را رعایت کنند، از انجام هرگونه سبقت و سرعت غیرمجاز پرهیز نمایند و فاصله طولی مناسب با خودروهای جلویی را حفظ کنند.

 

وی ادامه داد: ترافیک در آزادراه قزوین-کرج محدوده پایانه شهید کلانتری، حدفاصل پل فردیس تا پل کلاک، نیمه‌سنگین است. همچنین محورهای خرم‌آباد-پلدختر در استان لرستان همچنان مسدود بوده و شرایط برای بازگشایی این مسیر در دست بررسی است.

 

خانپور با تأکید بر اهمیت رعایت قوانین رانندگی به‌ویژه در شرایط بارندگی، از رانندگان خواست پیش از سفر از سلامت فنی خودرو، به‌ویژه وضعیت برف‌پاک‌کن‌ها، چراغ‌ها و سیستم ترمز اطمینان حاصل کنند.

 

وی همچنین استفاده از لاستیک‌های مناسب فصل زمستان در مناطق کوهستانی و همراه داشتن تجهیزات ایمنی مانند زنجیر چرخ را ضروری دانست.

 

در پایان رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا اعلام کرد: سایر محورهای مواصلاتی کشور از شرایط جوی و ترافیکی آرام و روان برخوردار هستند و مأموران پلیس راه در تمامی محورها برای مدیریت ترافیک و امدادرسانی احتمالی به صورت آماده‌باش کامل حضور دارند./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار