این مواد غذایی باعث بروز آکنه و جوش می‌شوند دلار در این کانال ماندگار شد آخرین وضعیت ترافیکی و جوی جاده‌های کشور/ بارش برف و باران در برخی استان‌ها چالوس و آزادراه تهران–شمال یک طرفه شد جزئیات ترخیص خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های توقیفی بهمن ۱۴۰۴ آغاز حضوری نیمسال دوم دانشگاه‌های علوم پزشکی از ۲ اسفند علت یکطرفه شدن سیمکارت ایرانسل خبر جدید درباره تعطیلی میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار فردا ۲۲ بهمن ماه ترافیک سنگین در جاده چالوس/ بارش برف و باران در ۱۰ استان هوش مصنوعی دستیار جدید متخصصان مغز و اعصاب خبر جدید از رتبه‌بندی و فوق‌العاده خاص معلمان هشدار هواشناسی تهران؛ وزش باد شدید، باران و احتمال تگرگ علی شکوری‌راد، قربان بهزادیان‌نژاد و حسین کروبی به زندان معرفی شدند کرایه مترو و اتوبوس در سال ۱۴۰۵ چقدر افزایش می‌یابد؟ بازداشت سرشبکه کلاهبرداری سایبری رمزارزی در نقطه صفر مرزی ادعای جدید درباره صدور حکم اعدام برای یک ورزشکار تکذیب شد

حل مطالبه معلمان بازنشسته، نیازمند ۹هزار میلیارد تومان

نایب‌رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: متناسب‌سازی حقوق فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۰ با فرهنگیان شاغل، نیازمند تأمین ۹.۷هزار میلیارد تومان اعتبار مالی است که در حال بررسی برای حل مشکل هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۵ - ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 20
کد خبر: ۲۶۳۶۳۱

به گزارش راهبرد معاصر،  امروز، چهارشنبه، صدها نفر از فرهنگیان بازنشسته سال 1400 مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.

 

این فرهنگیان با شعار "خواسته ما هم‌اکنون فقط اجرای قانون" خواستار اجرای صحیح قانون رتبه‌بندی و اجرای دقیق همسان‌سازی حقوق بازنشستگان با شاغلان شدند.

 

فرهنگیان بازنشسته پیش از این مهرماه 1403 نیز تجمعی را مقابل سازمان برنامه و بودجه داشتند.

 

به‌گفته این معلمان بازنشسته، رتبه‌بندی تأثیر چندانی در افزایش حقوق آنها نداشته است و همسان‌سازی نیز به‌طور کامل و عادلانه اجرا نشده است.

 

همچنین به‌استناد نظریه حقوقی اداره تطبیق قوانین مجلس شورای اسلامی، مأخذ محاسبه متناسب‌سازی باید حداقل نود درصد از فوق‌العاده رتبه‌بندی مندرج در آخرین حکم شاغلی در احکام حقوق بازنشستگی باشد که از 31 شهریور 1400 لازم‌الاجراست.

 

 خواسته اصلی بازنشستگان

فرشاد ابراهیم‌پور نایب‌رئیس کمیسیون آموزش مجلس که در تجمع فرهنگیان حاضر شد و مطالبات آنها را شنید، در این زمینه گفت: امروز تعدادی از فرهنگیان بازنشسته که در بازه زمانی مهر تا بهمن 1400  بازنشسته شده‌اند، مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.

 

وی افزود: مطالبه اصلی این فرهنگیان، متناسب‌سازی حقوق با فرهنگیان شاغل است، تحقق این خواسته نیازمند تأمین 9.7 هزار میلیارد تومان اعتبار مالی است.

 

اقدامات مجلس برای حل مشکل

ابراهیم‌پور تصریح کرد: برای پاسخ به این درخواست، ابتدا نیاز به جمع‌بندی و بررسی دقیق با حضور نمایندگان فرهنگیان داریم، سپس موضوع را با رئیس کمیسیون تلفیق مجلس مطرح خواهیم کرد تا پیشنهاد مشخصی برای حل مشکل بازنشستگان به دولت ارائه شود.

 

وی تأکید کرد: حل این مسئله به همکاری میان مجلس و دولت و تأمین منابع مالی کافی نیاز دارد./ تسنیم

ارسال نظر