بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

کره‌شمالی: آمریکا اوضاع منطقه را تا حد فاجعه‌بار پر تنش می‌کند

وزارت دفاع کره‌شمالی اعلام کرد آمریکا به تشدید تنش در شبه جزیره کره دامن می‌زند و اوضاع را به سطح فاجعه‌بار می‌رساند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۱ - ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 23
کد خبر: ۲۶۳۸۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع کره شمالی اعلام کرد آمریکا به تشدید تنش در شبه جزیره کره دامن می‌زند و وضعیت منطقه را به سطح فاجعه‌بار و غیرقابل بازگشت می‌رساند که این ممکن است به یک جنگ واقعی منجر شود.

 

رئیس سرویس مطبوعاتی وزارت دفاع کره شمالی گفت: رزمایش نظامی آمریکا به طور مداوم در شبه جزیره کره و اطراف آن با هدف تحریک کره شمالی برگزار می‌شود. در نتیجه این رزمایش، تنش‌های نظامی در منطقه افزایش یافته است. 

 

این مقام مسئول آخرین اقدامات آمریکا و متحدانش را از جمله اعزام ناو هواپیمابر هسته‌ای جورج واشنگتن به آب‌های اطراف شبه جزیره کره، برگزاری رزمایش «لبه آزادی» همراه با ژاپن و کره جنوبی، انتقال زیردریایی هسته‌ای کلمبیا کلاس لس آنجلس به پایگاه عملیاتی در بوسان و پرواز استراتژیک هواپیمای شناسایی RC-۱۳۵S بر فراز دریای ژاپن محکوم کرد.

 

به گفته وزارت دفاع کره شمالی، ایالات متحده از این طریق فضایی از «مقابله هسته ای» ایجاد کرد و اقدام به جاسوسی هوایی در عمق قلمرو کره شمالی کرد.

 

این وزارتخانه افزود: اقدامات تحریک آمیز نظامی آمریکا در شبه جزیره کره، احتمال درگیری نظامی دائمی را افزایش می‌دهد. این موقعیتی است که وضعیت منطقه را به فاجعه‌ای غیرقابل برگشت سوق می‌دهد.

 

وزارت دفاع کره شمالی از ایالات متحده و متحدانش خواست که فوراً اقدامات خصمانه تحریک آمیز و بی ثبات کننده بیشتر را که می‌تواند رویارویی نظامی در شبه جزیره کره و اطراف آن را به یک درگیری مسلحانه واقعی سوق دهد، متوقف کنند.

 

به گفته این وزارتخانه، اقدامات ایالات متحده را نمی‌توان تنها یک نمایش قدرت تلقی کرد.

 

ارتش کره جنوبی دو هفته قبل اعلام کرد که تمرینات شلیک مستقیم با استفاده از سامانه‌های توپخانه‌ای راکتی در منطقه شرقی هم مرز با کره شمالی انجام داده است. این کشور افزایش تدریجی همکاری امنیتی با آمریکا و ژاپن و تقویت قدرت بازدارندگی کره جنوبی در برابر تهدیدات کره شمالی را از جمله اهداف آن برشمرد.

 

در ۱۱ اکتبر، وزارت خارجه کره شمالی اعلام کرد که پهپاد‌های کره جنوبی در این ماه سه بار حریم هوایی پیونگ یانگ را نقض کردند و این کشور واحد‌های ارتش را در امتداد مرز در حالت آماده باش قرار داد و سه شنبه گذشته، کره شمالی جاده‌هایی را که این کشور را به کره جنوبی متصل می‌کند، بمباران کرد./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار