عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

واکنش تند به انتقاد سندرز از کمک‌های آمریکا به اسراییل

واکنش تند به انتقاد سندرز از کمک‌های آمریکا به اسراییل انتقاد «برنی سندرز» نامزد ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا از کمک‌های نظامی واشنگتن به اسراییل، با واکنش تند «یولی ادلشتین» رئیس مجلس رژیم صهیونیستی (کنِسِت) و «نیکی هیلی» سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل متحد روبرو شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۶ - ۰۸ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 30
کد خبر: ۲۶۳۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  انتقاد «برنی سندرز» نامزد ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا از کمک‌های نظامی واشنگتن به اسراییل، با واکنش تند «یولی ادلشتین» رئیس مجلس رژیم صهیونیستی (کنِسِت) و «نیکی هیلی» سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل متحد روبرو شد.

 

برنی سندرز روز دوشنبه ششم آبان ماه در کنفرانس سالانه «جی استریت» ضمن انتقاد از کمک های نظامی دولت ترامپ به رژیم صهیونیستی گفت، که بخشی از این کمک ها باید صرف فعالیت های بشردوستانه در نوار غزه شود.

 

وی همچنین افزود: فلسطینی ها حق زندگی در آرامش و امنیت دارند و بخشی از کمک های نظامی ۳.۸ میلیارد دلاری آمریکا به اسراییل باید به کمک های بشردوستانه در نوار غزه اختصاص یابد.

 

اما گفته های برنی سندرز با حمله شدید «یولی ادلشتین» رئیس مجلس رژیم صهیونیستی (کنِسِت) روبرو شد و وی از نامزد انتخابات ۲۰۲۰۲ آمریکا خواست از «مهمل گویی» دست بردارد.

 

به گزارش امروز (چهارشنبه) رسانه های صهیونیستی همچون «اسراییل نشنال نیوز»، «یولی ادلشتین» در توئیتی نوشت: برنی سندرز از مهمل گفتن دست بردار، درست روز گذشته با نماینده اتحادیه اروپا در جریان بازدید از کنست ملاقات داشتم و به آنها درباره ادعاهای پوچ درخصوص وضعیت اقتصادی در باریکه غزه صحبت کردم.

 

وی در این توئیت افزود: زمان آن رسیده است که به این ادعاها پایان داد، آنها (غزه) همه چیز مورد نیاز را دارند بدان معنی پولی که برای منفعت عمومی اختصاص داده شده را برای حمله به دولت اسراییل به کار می برند.

 

به گزارش «اسراییل نشنال نیوز»، گفته های سندرز همچنین مورد انتقاد سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل متحد قرار گرفت.

 

«نیکی هیلی» در توئیتی در انتقاد از سندرز نوشت: او (برنی سندرز) می خواهد تا پولی که به اسراییل جهت دفاع از خود در برابر تروریست ها داده می شود، بگیرد و آن را به غزه دهد، (جاییکه) توسط تروریست ها اداره می شود، چرا هیچ یک از نامزدهای ریاست جمهوری نمی گویند که وی اشتباه می کند.

 

طبق توافق صورت گرفته بین رژیم صهیونیستی و آمریکا در دوره ریاست جمهوری باراک اوباما، واشنگتن سالانه ۳.۸ میلیارد دلار به تل آویو کمک نظامی می کند.

 

به گزارش روزنامه تایمز آو اسراییل، سندرز وعده داد درصورت پیروزی در انتخابات آتی ریاست آمریکا، از کمک نظامی آمریکا به عنوان اهرمی برای کنار گذاشتن شهرک سازی توسط اسراییلی ها و ترغیب آنان برای ورود به مذاکرات صلح با فلسطینی ها استفاده کند.

 

سندرز همچنین گفته که کمک نظامی آمریکا را مشروط به اقدامات تل آویو برای رسیدن به راه حل دو دولتی و بهبود شرایط زندگی مردم در نوار غزه می گذارد.

 

این نامزد ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا خطاب به صهیونیست ها گفته، اگر کمک نظامی می خواهید باید روابط خود را از اساس با مردم غزه تغییر دهید.

 

برخی دیگر از دموکرات ها در آمریکا نیز پیشنهاد توقف برخی کمک ها به رژیم صهیونیستی را داده اند تا این رژیم را برای مذاکرات صلح یا کنار گذاشتن طرح الحاق کرانه باختری تحت فشار بگذارند.

 

سندرز در سخنرانی خود نتانیاهو و دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا را نیز فاسد خطاب کرده و گفته، یکی از آنها در آستانه استیضاح است و دیگری شاید سر از زندان در بیاورد. نمی دانم آنها به لحاظ درستکاری چقدر اعتبار دارند.

 

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۱۳ آبان سال ۱۳۹۹ (چهارم نوامبر ۲۰۲۰) برگزار خواهد شد.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار