غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند

فرانسه هم مجوز استفاده اوکراین از این موشک‌ها را داد

فرانسه امروز یکشنبه اعلام کرد که اوکراین می‌تواند از موشک‌های دوربرد «اسکالپ» این کشور علیه روسیه استفاده کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۸ - ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 24
کد خبر: ۲۶۳۹۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ژان نوئل بارو» وزیر خارجه فرانسه به بی‌بی‌سی گفت که اوکراین می‌تواند موشک‌های دوربرد فرانسوی را در دفاع از خود علیه خاک روسیه استفاده کند.

موشک‌های اسکالپ فرانسوی همان موشک‌های طوفان سایه انگلیس هستند که اوکراین قبلاً در حملات به روسیه از آنها استفاده کرده بود.

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت که اظهارات بارو حمایت از اوکراین نیست، بلکه ناقوس مرگ برای اوکراین است.

فرانسه بعد از صدور مجوز توسط آمریکا برای شلیک موشک‌های دوربرد این کشور به اوکراین اجازه استفاده از موشک‌های خود را صادر کرد.

خبرگزاری رویترز نیز امروز به مواضع ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین اشاره کرد که وی گفته است کشورش باید دفاع هوایی خود را تقویت کند تا از مردم محافظت کند.

وی مدعی شد که ۵۰ پهپاد از ۷۳ پهپاد روسی توسط واحد‌های پدافند هوایی این کشور که در طول شب گذشته سرنگون شدند.

زلنسکی در پیام رسان تلگرام گفت: این هفته تقریباً هر روز در سراسر اوکراین هشدار هوایی به صدا درآمده است. روسیه در هفته گذشته از بیش از ۸۰۰ بمب هوایی هدایت شونده، حدود ۴۶۰ پهپاد تهاجمی و بیش از ۲۰ موشک از انواع مختلف استفاده کرده است.

وی ادعا کرد که روسیه همچنان به هدف قرار دادن زیرساخت‌های این کشور و ایجاد ترس و تضعیف مردم ادامه می‌دهد.

ارتش اوکراین اوایل روز یکشنبه اعلام کرد که یگان‌های پدافند هوایی بیش از ۱۰ پهپاد روسیه را که کی‌یف را هدف قرار داده بودند، در یک حمله شبانه منهدم کردند. /ایرنا

کلمات کلیدی: فرانسه اوکراین
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار