تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

رسانه عبری: اطلاعات هزاران شخصیت اسرائیلی به دست ایران افتاد

یک روزنامه عبری زبان ادعا کرد، ایران اطلاعات هزاران نفر از شخصیت‌های اسرائیلی را تاکنون جمع آوری کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 24
کد خبر: ۲۶۴۰۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه یسرائیل هیوم شامگاه یکشنبه در گزارشی اعلام کرد، ایران موفق شده است جزئیات دقیقی از اطلاعات شخصی هزاران اسرائیلی از جمله مسئولین عالی‌رتبه سرویس‌های امنیتی را به دست آورد.

یوآف لیمور در گزارش خود در این رسانه نوشت: نهاد‌های اطلاعاتی ایران جزئیاتی شخصی و خصوصی از هزاران اسرائیلی را چه در داخل اسرائیل و چه در خارج از آن جمع آوری کرده‌اند و این شخصیت‌ها را دسته بندی کرده و برای برخی از آنها برچسب به شدت خطرناک قرار داده‌اند، حتی برای برخی از آنها هم پیام‌هایی در رابطه با آسیب رساندن به آنها و اینکه آنها مورد هدف قرار خواهند گرفت ارسال شده که در میان آنها شماری از مسئولین سابق و فعلی در نهاد‌های امنیتی در کنار شخصیت‌های دانشگاهی به چشم می‌خورد.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است، ایران موفق شد از حفره‌های موجود در پایگاه‌های داده، بانک‌های اطلاعات و ضعف امنیت در تلفن‌های همراه و دستگاه‌های رایانه استفاده کرده و اقدام به جمع آوری اطلاعات تفصیلی از هزاران اسرائیلی نماید و به تصویر گذرنامه، کارت‌های شناسایی، آدرس محل سکونت، پست الکترونیکی، شماره تلفن همراه و ثابت و جزئیاتی در رابطه با نزدیکان و محل‌های کار آنها به همراه اداره بیمه اجتماعی که با آن در ابتاط هستند دست پیدا کند.

به زعم این رسانه، این اطلاعات به ایران امکان می‌دهد تا رفتار‌ها و برنامه‌های آینده این افراد را پیگیری کرده و به آنها در زمان مناسب ضربه وارد کند.

در ادامه این گزارش هم ادعا شده است ایران تعداد زیادی از دانشمندان اسرائیلی را هم زیر نظر دارد که اکثر آنها هم در (فلسطین اشغالی) زندگی می‌کنند، ایرانی‌ها حتی تماس‌های مستقیمی را با برخی از آنها گرفته و نسبت به احتمال آسیب رساندن به آنها هم هشدار داده‌اند، حتی برای برخی از آنها در روز تولدشان یا تولد نزدیکانشان کارت تبریک ارسال شده است و در آن ذکر شده احتمالا جشن سال دیگر را به چشم نخواهند دید.

از دیگر افرادی که به نوشته این رسانه تحت نظر نهاد‌های امنیتی ایران قرار دارند، کارمندان سازمان‌های امنیتی اسرائیلی هستند و در میان آنها مسئولین عالی‌رتبه این سازمان‌ها هم قرار دارند./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر