وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است

تظاهرات علیه نتانیاهو در آستانه انتخاباتی دیگر

تظاهرات علیه نتانیاهو در آستانه انتخاباتی دیگر تعدادی از مخالفان بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در آستانه انتخابات سراسری این رژیم در خیابان‌های تل‌آویو علیه او شعار دادند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 31
کد خبر: ۱۵۶۹۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که پنجمین انتخابات سراسری رژیم صهیونیستی طی چهار سال اخیر قرار است فردا سه شنبه برگزار شود، تظاهرات علیه نخست‌وزیر سابق و رهبر اپوزیسیون این رژیم خبرساز شده است.

منابع رسانه‌ای از شهر تل‌آویو در فلسطین اشغالی خبر دادند، شماری از مخالفان بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر سابق و رهبر فعلی اپوزیسیون در فلسطین اشغالی، علیه او در شهر تل‌آویو تظاهرات برپا کردند.

به گزارش شبکه راشا تودی، یک گروه از مخالفان بنیامین نتانیاهو ضمن برپایی تظاهرات در تل‌آویو و سر دادن شعارهایی علیه نخست‌وزیر سابق، از صهیونیست‌ها خواستند در انتخابات روز سه شنبه (فردا) شرکت کنند.

معترضان در تل‌آویو ضمن اشاره به پرونده‌های قضایی موجود بنیامین نتانیاهو در دادگاه‌های این رژیم، نخست‌وزیر سابق فلسطین اشغالی را فاسد خواندند و هشدار دادند که او درصدد دزدیدن انتخابات است.

تظاهرات اعتراضی علیه بنیامین نتانیاهو در شرایطی برگزار شده که قرار است فردا پنجمین انتخابات سراسری رژیم صهیونیستی طی چهار سال اخیر در فلسطین اشغالی برگزار شود.

به رغم برگزاری تجمع اعتراضی مخالفان نتانیاهو در تل‌آویو، نتایج نظرسنجی‌های اخیر در فلسطین اشغالی نشان می‌دهد که شانش او برای تشکیل کابینه و بازگشت به قدرت بیشتر از دیگر رقبا است.

به گزارش شبکه «سی‌ان‌ان»، نتایج نظرسنجی‌های اخیر روزنامه «هاآرتص» نشان می‌دهد که حزب بنیامین نتانیاهو (حزب لیکود) قطعا بیشترین کرسی‌های کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) را از آن خود می‌کند.

طبق این نظرسنجی‌ها، لیکود احتمالا با کسب حدود ۳۰ کرسی پارلمان د صدر احزاب قرار می‌گیرد و حزب «یائیر لاپید» نخست‌وزیر موقت رژیم صهیونیستی (حزب یش عاتید) رتبه دوم را کسب می‌کند.

اگر نتیجه نظرسنجی‌ها در فلسطین اشغالی درست از آب دربیاید، هیچ حزبی امکان تشکیل مستقل کابینه را ندارد و چاره‌ای جز ائتلاف با دیگر احزاب برای رسیدن به حد نصاب تشکیل کابینه وجود ندارد./ فارس

بحران سیاسی در رژیم صهیونیستی به دلیل ناتوانی احزاب جهت رسیدن به گرسی‌های لازم به منظور تشکیل کابینه، باعث شده که طی چهار سال اخیر صهیونیست‌ها پنج بار مجبور به برگزاری انتخابات شوند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار