تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان شناسایی باند ۵ نفره کلاهبردار در شبکه‌های اجتماعی افشاگری استاندار تهران درباره صدور پروانه‌های محرمانه در حریم پایتخت شرط جدید معافیت از سربازی اعلام شد ثبت نام آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ تمدید شد+ جزئیات جزئیات آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق سال ۱۴۰۴ قوه قضاییه: شایعات پیرامون برخی مدیران مرکز حفاظت و اطلاعات کذب است؛ بازداشت یا کشف فساد نداشته‌ایم دستگیری مرد آبادانی که فیلم کتک زدن پدرش در فضای مجازی وایرال شد+ عکس جزئیات معافیت سربازی در قانون جوانی جمعیت/ چه کسانی مشمول هستند؟ تأخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس خوزستان یکشنبه ۱۱ آبان پیش‌بینی ایلان ماسک از آینده گوشی‌های هوشمند داوطلبان آزمون استخدامی ایثارگران بخوانند / تمدید مهلت ثبت‌نام + جزئیات  ورود سامانه بارشی جدید به شمال کشور؛ هشدار سرمازدگی در ۱۳ استان آخرین وضعیت پرونده اعضای باند خرید و فروش کودکان در تهران ماجرای فروش سکه‌های تقلبی در شهرری بازداشت مأمور پلیس در ارتباط با تیراندازی مرگبار در هرمزگان / ماجرا چه بود؟

چرا دادگاه چای دبش علنی نبود؟

دادگاه چای دبش به عنوان بزرگ‌ترین پرونده فساد اقتصادی در حالی برگزاری می‌شود که رسانه‌ها برای پوشش جزییات دادگاه به جلسات رسیدگی دعوت نمی‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۰ - ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 25
کد خبر: ۲۶۴۰۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، از روز شنبه 3 آذر دادگاه رسیدگی به پرونده موسوم به چای دبش در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی ویژه رسیدگی به جرایم اخلال‌گران کلان و عمده در نظام اقتصادی به ریاست قاضی پسندیده آغاز شده است. نکته مهم این دادگاه، عدم دعوت از خبرنگاران و رسانه‌ها برای پوشش لحظه به لحظه آن است؛ زیرا این دادگاه برای رسیدگی به بزرگ‌ترین فساد رخ داده برگزار می‌شود و از حیث‌های مختلفی برای مردم و مسئولان اهمیت بسیار بالایی دارد.

 

با آغاز فعالیت مجتمع ویژه رسیدگی به جرائم اقتصادی که با استجازه امام خامنه‌ای(مدظله العالی) به درخواست آیت‌الله آملی‌لاریجانی؛ رییس وقت قوه قضاییه ـ و تمدید این استجازه در دوران ریاست شهید آیت‌الله رئیسی بر دستگاه قضا ـ انجام شد، برگزاری علنی دادگاه و پوشش رسانه‌ای آن روال مرسوم این دادگاه‌ها بود؛ مانند جلسات رسیدگی به پرونده بانک سرمایه، اکبر طبری، شبنم نعمت‌زاده، مخلان بازار ارز و سکه و خودرو و پتروشیمی‌ها.

 

اما با اتمام مدت استجازه، حتی با علنی اعلام شدن دادگاه از سوی قاضی، قوه قضاییه از دعوت رسانه‌ها برای پوشش برخی دادگاه‌های رسیدگی به مفاسد اقتصادی از جمله دادگاه چای دبش در تهران و دادگاه رضایت خودرو در قزوین خودداری می‌کند و به این ترتیب اطلاعات ناقص، مختصر و یک‌طرفه از این دادگاه‌ها منتشر می‌شود و امکان تحلیل‌های رسانه‌ای و حقوقی بعد آن را از بین می‌برد./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار