ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد جزئیات اجرای بازنشستگی مادران شاغل با ۲۰ سال سابقه جزئیات مرحله جدید ارائه سبد غذایی به مادران باردار و دارای شیرخوار / افزایش اعتبار رفع سوء تغذیه کودکان شناسایی ۴۱ هزار مبتلا به اچ‌آی‌وی در ایران / درمان ایدز در ایران رایگان است؟ ورود سامانه بارشی به کشور؛ آغاز بارش باران و برف در ۱۹ استان/ برف ارتفاعات این مناطق را سفیدپوش کرد سلطان چک‌های بلامحل در ایران به دام افتاد جزئیات طرح جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده

آخرین وضعیت ترافیک صبحگاهی معابر و بزرگراه‌های تهران ۶ آذر ۱۴۰۳

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک پر حجم و سنگین صبحگاهی در معابر و بزرگراه‌های پایتخت خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۲ - ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 26
کد خبر: ۲۶۴۱۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ علی اصغر شریفی رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به وضعیت ترافیکی معابر بزرگراه‌های شهر تهران گفت: در مسیر غرب به شرق بزرگراه شیخ فضل الله نوری از بزرگراه آزادگان تا بزرگراه ستاری و در ادامه بزرگراه جناح تا جلال آل احمد، بزرگراه لشکری از تهرانسر تا قبل از بزرگراه ستاری، بزرگراه علامه جعفری از بزرگراه آزادگان تا بلوار تعاون و در ادامه بزرگراه حکیم از بلوار شقایق تا بزرگراه یادگار امام (ه)، شاهد بار ترافیکی پر حجم و سنگین هستیم.

 

وی افزود: مسیر شرق به غرب بزرگراه زین الدین از خیابان هنگام تا خیابان شریعتی، بزرگراه شهید سلیمانی از امام علی (ع) تا سید خندان و بزرگراه شهید بابایی از بلوار هنگام تا بزرگراه شهید صیاد شیرازی، بار ترافیکی پر حجم و سنگینی را به خود اختصاص داده است.

 

سرهنگ شریفی بیان داشت: در مسیر جنوب به شمال بزرگراه سعیدی از یافت آباد تا خیابان هاشمی، بزرگراه امام علی (ع) از خیابان جانبازان تا بزرگراه زین الدین، بزرگراه نواب از بزرگراه شهید چراغی تا تونل توحید و بزرگراه بسیج از سه راه افسریه تا قصر فیروزه، همچنان دارای بار ترافیکی پر حجم و سنگین است و اما در مسیر شمال به جنوب بزرگراه سعیدی به واسطه ترکیدگی لوله آب و حضور عوامل امدادی شاهد ترافیک پر حجم و سنگین هستیم.

 

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: با اعمال تغییرات ابتدایی و ساده در روش‌های معمول استفاده از خودرو شخصی امان می‌توانیم از میزان آلودگی هوا به شکل چشم گیری بکاهیم. رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی، سرهنگ علی اصغر شریفی در این رابطه به شهروندان تهرانی توصیه کرد: با کاهش سرعت برابر با حفظ سرعت متعادل، همان سرعت مجاز (مطمئنه)، می‌توانیم به کاهش حوادث احتمالی کمک کنیم.

 

وی افزود: موضوع مهم دیگر، که متأسفانه در بسیاری از موارد، بعضی از شهروندان عزیز با ترددهای غیر ضروری در سطح معابر، به افزایش آلاینده‌ی هوا کمک کرده و بدین وسیله در شکل گیری ترافیک پر حجم و سنگین، همچنین آلودگی هوا، سهم بسزایی از حال و هوای این روزهای پایتخت را به خود اختصاص داده‌اند.

 

رانندگان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر، پیرامون اخبار مرتبط با پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، در حوزه تصادفات، حوادث، تخلفات، طرح‌های ترافیکی و اخبار تکمیلی روزانه به سامانه http://tehran.rahvar120.ir مراجعه کنند./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار