اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

آغاز اجرای آتش‌بس در لبنان/ خروج ارتش اسرائیل از جنوب بیروت

آغاز اجرای آتش‌بس در لبنان/ خروج ارتش اسرائیل از جنوب بیروت توافق آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و حزب‌الله لبنان از ساعت ۴ بامداد چهارشنبه به وقت بیروت وارد فاز اجرایی شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 27
کد خبر: ۲۶۴۲۴۳

به گزارش راهبرد معاصر ، توافق آتش‌بس ۶۰ روزه میان رژیم صهیونیستی و لبنان از ساعت ۴ بامداد امروز چهارشنبه به وقت بیروت (۵:۳۰ به وقت تهران) وارد فاز اجرایی شد و دو طرف درگیر، حملات خود را متوقف کردند.

 

همچنین وبگاه روزنامه یدیعوت آحارونوت گزارش داد که عملیات خروج ارتش اسرائیل از جنوب لبنان آغاز شده است و انواع پرنده‌های نظامی به شکل گسترده در رفت‌‌وآمد هستند.

 

بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دیشب اعلام کرد که کابینه امنیتی این رژیم با آتش‌بس موافقت کرده است.

 

وی مدعی شد که آتش‌بس با حزب‌الله را با هدف جدا کردن جبهه‌ها و از بین بردن حماس و همچنین تمرکز بر تهدید ایران پذیرفته است. 

 

اما از سوی دیگر، «یائیر لاپید» رهبر احزاب مخالف کابینه رژیم‌ صهیونیستی اعلام کرد که کابینه نتانیاهو مجبور به پذیرش آتش‌بس شد و در تبدیل پیروزی‌های نظامی به دستاوردهای سیاسی شکست خورد.

 

لاپید عنوان کرد هرگونه توافق با حزب‌الله این ننگ را پاک نخواهد کرد و باید توافقی برای بازگرداندن گروگان‌ها از غزه و بازگشت تمامی اسرائیلی‌ها به خانه‌هایشان حاصل شود.

 

نجیب میقاتی نخست‌وزیر لبنان در بیانیه‌ای ضمن تبریک آتش‌بس، بر لزوم التزام اسرائیل به قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت تأکید کرد.

 

فضل‌الله، عضو فراکسیون وفاداری به جبهۀ مقاومت در پارلمان لبنان نیز توقف تجاوز اشغالگران را پیروزی بزرگی برای لبنان خواند و گفت: دشمن نتوانست هیچ‌کدام از شروط سیاسی خود را بر مقاومت دیکته کند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار