دیدار قالیباف با وزیر خارجه ارمنستان/ میرزویان؛ علیه جمهوری اسلامی از خاک ارمنستان اقدامی نمی‌شود  واکنش روبیو به خارج کردن بمب‌افکن‌های آمریکایی از پایگاه فیرفورد نیرو‌های تحت حمایت عربستان مدعی تسلط بر بندر استراتژیک مخا شدند / عملیات «سپیده‌دم یمن» برای تصرف صنعا توسط متحدان ریاض حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد

آغاز اجرای آتش‌بس در لبنان/ خروج ارتش اسرائیل از جنوب بیروت

آغاز اجرای آتش‌بس در لبنان/ خروج ارتش اسرائیل از جنوب بیروت توافق آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و حزب‌الله لبنان از ساعت ۴ بامداد چهارشنبه به وقت بیروت وارد فاز اجرایی شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 27
کد خبر: ۲۶۴۲۴۳

به گزارش راهبرد معاصر ، توافق آتش‌بس ۶۰ روزه میان رژیم صهیونیستی و لبنان از ساعت ۴ بامداد امروز چهارشنبه به وقت بیروت (۵:۳۰ به وقت تهران) وارد فاز اجرایی شد و دو طرف درگیر، حملات خود را متوقف کردند.

 

همچنین وبگاه روزنامه یدیعوت آحارونوت گزارش داد که عملیات خروج ارتش اسرائیل از جنوب لبنان آغاز شده است و انواع پرنده‌های نظامی به شکل گسترده در رفت‌‌وآمد هستند.

 

بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دیشب اعلام کرد که کابینه امنیتی این رژیم با آتش‌بس موافقت کرده است.

 

وی مدعی شد که آتش‌بس با حزب‌الله را با هدف جدا کردن جبهه‌ها و از بین بردن حماس و همچنین تمرکز بر تهدید ایران پذیرفته است. 

 

اما از سوی دیگر، «یائیر لاپید» رهبر احزاب مخالف کابینه رژیم‌ صهیونیستی اعلام کرد که کابینه نتانیاهو مجبور به پذیرش آتش‌بس شد و در تبدیل پیروزی‌های نظامی به دستاوردهای سیاسی شکست خورد.

 

لاپید عنوان کرد هرگونه توافق با حزب‌الله این ننگ را پاک نخواهد کرد و باید توافقی برای بازگرداندن گروگان‌ها از غزه و بازگشت تمامی اسرائیلی‌ها به خانه‌هایشان حاصل شود.

 

نجیب میقاتی نخست‌وزیر لبنان در بیانیه‌ای ضمن تبریک آتش‌بس، بر لزوم التزام اسرائیل به قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت تأکید کرد.

 

فضل‌الله، عضو فراکسیون وفاداری به جبهۀ مقاومت در پارلمان لبنان نیز توقف تجاوز اشغالگران را پیروزی بزرگی برای لبنان خواند و گفت: دشمن نتوانست هیچ‌کدام از شروط سیاسی خود را بر مقاومت دیکته کند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار