جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

لزوم در اولویت قرار دادن اقشار کم درآمد از سوی دولت

یک کارشناس اقتصادی گفت: دولت باید گروه‌های هدف را برای همسان سازی حقوق‌ها مشخص کند و اولویت اول را گروه‌های کم درآمد قرار دهد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۸ - ۰۸ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 30
کد خبر: ۲۶۴۴۲
به گزارش راهبرد معاصر؛ حمید حاج اسماعیلی درخصوص همسان سازی حقوق بازنشستگان اظهار کرد: طرح همسان سازی حقوق بازنشستگان از سالیان گذشته در کشور مطرح بوده، اما متاسفانه هنوز وارد مرحله اجرایی نشده است.
 

وی در ادامه افزود: برای اجرایی کردن این طرح باید مولفه‌ها و اساس نامه‌هایی در دستورکار دولت قرار گیرد، اما هم اکنون هیچ مبنای مشخصی برای همسان سازی حقوق بازنشستگان وجود ندارد.
 

این کارشناس اقتصادی با اشاره به تخصیص ۶ هزار میلیارد برای همسان سازی حقوق بازنشستگان بیان کرد: اقدام جدیدی که دولت در راستای همسان سازی حقوق بازنشستگان اختصاص داده اقدام خوبی است، اما مبلغی که برای این امر اختصاص یافته، مبلغ قابل توجهی نیست.
 

حاج اسماعیلی خاطر نشان کرد: مبلغ ۶ هزار میلیارد برای بودجه سال آینده بسیار کم است و ممکن است تنها یک ماه از حقوق تمام بازنشستگان کشور را کفاف دهد.
 

وی ادامه داد: دولت باید گروه‌های هدف را برای همسان سازی حقوق‌ها مشخص کند و اولویت اول را گروه‌های کم درآمد قرار دهد.
 

این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: هدف اصلی از اجرایی کردن این طرح، حمایت از اقشار پایین و متوسط جامعه است و دولت نباید این هدف مهم خود را فراموش کند.
 

حاج اسماعیلی عنوان کرد: برای اجرایی کردن طرح همسان سازی حقوق بازنشستگان، دولت به یک برنامه ریزی دقیق و میان مدت نیاز دارد تا به بهترین نحو ممکن این طرح را اجرایی کند.
 

وی افزود: اهداف و برنامه‌های دولت برای حقوق و مزایای بازنشستگان به طور دقیق مشخص نیست و مردم از این طرح‌ها اطلاعات کافی ندارند به همین منظور دولت باید در این راستا اطلاع رسانی‌های لازم را انجام دهد.
 
 
این کارشناس اقتصادی گفت: اجرا کردن طرح همسان سازی حقوق بازنشستگان نیاز به مدت ۳ تا ۵ سال دارد و دولت با توجه به تورم سالانه، هر سال باید بودجه مربوطه به این طرح را افزایش دهد.
 
منبع: میزان
ارسال نظر