سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

مدفون شدن چهار نفر در عملیات خاکبرداری شهرستان شبستر

دبیر ستاد مدیریت بحران فرمانداری شهرستان شبستر با اشاره به ریزش آوار حین عملیات خاکبرداری در روستای کندرود شهرستان شبستر اظهار داشت: متاسفانه ریزش آوار موجب شده چهار نفر در زیر خاک مدفون شوند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۷ - ۰۸ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 30
کد خبر: ۲۶۴۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ احد کریم پور با اشاره به ریزش آوار حین عملیات خاکبرداری در روستای کندرود شهرستان شبستر اظهار داشت: متاسفانه ریزش آوار موجب شده  چهار نفر در زیر خاک مدفون شوند.

 

وی افزود: عصر امروز چهارشنبه 98.8.8 حوالی ساعت 14:00 به دنبال تماس با سامانه اورژانس 115 و گزارش حادثه سریعا اورژانس و تیم‌های امداد و نجات و آتش نشانی عازم محل در روستای کندرود شدند.

 

کریم پور افزود: تاکنون جسد دو جوان حدودا سی ساله از زیر خاک بیرون کشیده شده است و فوت دو نفر دیگر نیز محرز شده و عملیات بیرون کشیدن جسد دو کارگر دیگر نیز با امکانات و ایمنی کامل فردا صبح انجام می‌شود.

 

دبیر ستاد مدیریت بحران فرمانداری شهرستان شبستر افزود: نیروهای امدادی و انتظامی از اولین لحظات اعلام حادثه در محل حضور یافته‌اند و اکنون نیز در محل حادثه حضور دارند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار