ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد

دردسرهای ۴۸ هزار بازنشسته فرهنگی برای بهره‌مندی از رتبه‌بندی

دردسرهای ۴۸ هزار بازنشسته فرهنگی برای بهره‌مندی از رتبه‌بندی نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: تأثیر رتبه‌بندی در حقوق فرهنگیان بازنشسته سال ۱۴۰۰ که تعدادشان حدود ۴۸ هزار نفر است، بسیار محدود بوده است و عملاً فقط نام آن را یدک می‌کشند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ - ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 01
کد خبر: ۲۶۴۵۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، سید محمد پاک مهر؛ نماینده مجلس شورای اسلامی، درباره مطالبات فرهنگیان بازنشسته سال 1400 که اخیراً در تجمع مقابل مجلس مطرح شد، اظهار داشت: رتبه‌بندی شامل تمامی فرهنگیانی می‌شود که از 31 شهریور 1400 به بعد بازنشسته شده‌اند.

 

وی توضیح داد: برای تعیین حقوق بازنشستگی، میانگین حقوق دو سال آخر خدمت (معادل 730 روز) ملاک است و اگر فردی در این مدت مشمول رتبه‌بندی شده باشد، حقوق بالاتری پس از بازنشستگی دریافت خواهد کرد.

 

پاک مهر ادامه داد: فرهنگیانی که در سال 1401 بازنشسته شدند، به دلیل بهره‌مندی بیشتر از مزایای رتبه‌بندی (حدود نیمی از 720 روز)، حقوق بازنشستگی بالاتری دریافت می‌کنند.

 

وی با اشاره به وضعیت فرهنگیان بازنشسته سال 1400 که تعدادشان حدود 48 هزار نفر است، گفت: این افراد تنها یک روز یا حداکثر یک ماه از مزایای رتبه‌بندی بهره‌مند شده‌اند، بنابراین تأثیر آن در حقوق بازنشستگی‌شان بسیار محدود بوده است و عملاً فقط نام رتبه‌بندی را یدک می‌کشند.

 

پاک مهر افزود: این گروه از فرهنگیان همچنین نیازمند اجرای طرح همسان‌سازی حقوق به‌صورت هم‌ترازی 90 درصدی با شاغلان هستند.

 

وی در پایان تأکید کرد: مجلس و سازمان برنامه و بودجه باید برای حل مشکلات این گروه از فرهنگیان بازنشسته، اقدامات لازم را انجام دهند.

 

 فرشاد ابراهیم‌پور نایب‌رئیس کمیسیون آموزش مجلس که در تجمع فرهنگیان حاضر شد و مطالبات آنها را شنیده بود، در این زمینه گفت: امروز تعدادی از فرهنگیان بازنشسته که در بازه زمانی مهر تا بهمن 1400  بازنشسته شده‌اند، مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.

 

وی افزود: مطالبه اصلی این فرهنگیان، متناسب‌سازی حقوق با فرهنگیان شاغل است، تحقق این خواسته نیازمند تأمین 9.7 هزار میلیارد تومان اعتبار مالی است.

 

وی تأکید کرد: حل این مسئله به همکاری میان مجلس و دولت و تأمین منابع مالی کافی نیاز دارد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار