ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان آمار تصادفات در ایام نوروز/ ۴۱۹ کشته و ۹۷۷۸ مجروح در ۱۲ روز گذشته ترافیک سنگین در تمام جاده‌های شمال/ کندوان یک‌طرفه شد خبر مهم کاظمی از ایجاد یک نظام جدید در آموزش و پرورش

آغاز همسان سازی حقوق بازنشستگان صندوق روستاییان از سال ۱۴۰۵

سرپرست صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر گفت: متناسب‌سازی مستمری بازنشستگان این صندوق از سال ۱۴۰۵ آغاز می شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۱ - ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 02
کد خبر: ۲۶۴۶۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، حامد قادرمرزی در خصوص متناسب‌سازی مستمری بازنشستگان این صندوق، اظهار کرد: در قانون برنامه هفتم توسعه، قانونگذار دولت را مکلف کرده تا پایان سال دوم یعنی سال ۱۴۰۴، آیین‌نامه و دستورالعمل‌های لازم برای متناسب‌سازی مستمری مستمری‌بگیران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر را آماده کرده و آن را عملیاتی کند تا از سال ۱۴۰۵ مستمری مستمری‌بگیران متناسب‌سازی شود.

 

وی ادامه داد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر از سال اول برنامه هفتم در حال پیگیری کارهاست و تقریبا تمام آیین‌نامه‌ها و ساختار لازم را برای متناسب‌سازی مستمری مستمری‌بگیران آماده کرده است.

 

سرپرست صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با بیان اینکه درمورد متناسب‌سازی مستمری مستمری‌بگیران این صندوق در قانون برنامه سه شرط در نظر گرفته شده است، رعایت بندهای۳ و ۴ سیاست‌های کلی تامین اجتماعی، محاسبات بیمه‌ای صندوق و تامین منابع و اعتبار لازم را از جمله این سه شرط عنوان کرد.

 

قادر مرزی بیان کرد: پنج سناریو برای متناسب‌سازی دیده شده که هرکدامی که دولت بتواند تامین اعتبار کند، اجرا می‌شود.

وی همچنین در پاسخ به سوالی در خصوص میزان افزایش سطوح پرداختی بیمه در سال ۱۴۰۴ اعلام کرد که با موافقت هیات امنای صندوق و سازمان برنامه و بودجه کشور، افزایش سطوح، ۳۵ درصد رشد دارد./ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار