سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

آغاز همسان سازی حقوق بازنشستگان صندوق روستاییان از سال ۱۴۰۵

سرپرست صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر گفت: متناسب‌سازی مستمری بازنشستگان این صندوق از سال ۱۴۰۵ آغاز می شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۱ - ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 02
کد خبر: ۲۶۴۶۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، حامد قادرمرزی در خصوص متناسب‌سازی مستمری بازنشستگان این صندوق، اظهار کرد: در قانون برنامه هفتم توسعه، قانونگذار دولت را مکلف کرده تا پایان سال دوم یعنی سال ۱۴۰۴، آیین‌نامه و دستورالعمل‌های لازم برای متناسب‌سازی مستمری مستمری‌بگیران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر را آماده کرده و آن را عملیاتی کند تا از سال ۱۴۰۵ مستمری مستمری‌بگیران متناسب‌سازی شود.

 

وی ادامه داد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر از سال اول برنامه هفتم در حال پیگیری کارهاست و تقریبا تمام آیین‌نامه‌ها و ساختار لازم را برای متناسب‌سازی مستمری مستمری‌بگیران آماده کرده است.

 

سرپرست صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با بیان اینکه درمورد متناسب‌سازی مستمری مستمری‌بگیران این صندوق در قانون برنامه سه شرط در نظر گرفته شده است، رعایت بندهای۳ و ۴ سیاست‌های کلی تامین اجتماعی، محاسبات بیمه‌ای صندوق و تامین منابع و اعتبار لازم را از جمله این سه شرط عنوان کرد.

 

قادر مرزی بیان کرد: پنج سناریو برای متناسب‌سازی دیده شده که هرکدامی که دولت بتواند تامین اعتبار کند، اجرا می‌شود.

وی همچنین در پاسخ به سوالی در خصوص میزان افزایش سطوح پرداختی بیمه در سال ۱۴۰۴ اعلام کرد که با موافقت هیات امنای صندوق و سازمان برنامه و بودجه کشور، افزایش سطوح، ۳۵ درصد رشد دارد./ ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار