رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

ادعای وزیر خارجه رژیم صهیونیستی درباره تحولات سوریه

ادعای وزیر خارجه رژیم صهیونیستی درباره تحولات سوریه وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به تحولات جاری در سوریه واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۹ - ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 02
کد خبر: ۲۶۴۶۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، گدعون ساعر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی مدعی شد که این رژیم قصد ندارد از هیچکدام از طرف‌های درگیر در سوریه حمایت کند.

 

وی ادعا کرد که رژیم صهیونیستی طرف مستقیمی در این درگیری‌ها به شمار نمی‌رود اما از نزدیک تحولات سوریه را رصد می‌کند.

 

ساعر اضافه کرد که هیچکدام از طرف‌های درگیر در سوریه برای رژیم صهیونیستی خوب نیستند.

 

این در حالی است که عناصر تروریستی که طی روزهای گذشته به سوریه حمله کرده‌اند چندین بار سرسپردگی و حمایت خود را از این رژیم اعلام کرده و در اقدامی گستاخانه پرچم فلسطین را لگد مال کردند.

 

این عناصر حتی گفته بودند که لزومی ندارد رژیم صهیونیستی نگرانی در قبال آنها داشته باشد./مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار