سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

شلیک چندین راکت به نزدیکی سفارت آمریکا در بغداد

شلیک چندین راکت به نزدیکی سفارت آمریکا در بغداد رسانه های عراقی از شلیک چندین راکت به منطقه سبز بغداد و نزدیکی سفارت آمریکا در این شهر خبر داده اند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۷ - ۰۹ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 31
کد خبر: ۲۶۴۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ شلیک خمپاره و موشک به سفارت آمریکا در بغداد به امر متداولی در خلال ماه های اخیر تبدیل شده است. مداخله روزافزون آمریکایی ها در امور عراق، بویژه پس از بحران اخیر این کشور موجب شده تا شماری از اقشار عراق انگشت اتهام فتنه گری را به سوی ایالات متحده آمریکا دراز کرده و خواستار خروج نظامیان آمریکایی و بستن سفارت این کشور در بغداد شوند.

 

در جدیدترین رخداد صورت پذیرفته، منابع خبری از اصابت چندین راکت به نزدیکی سفارت آمریکا در منطقه سبز بغداد خبر دادند.

 

شبکه سومریه عراق شامگاه چهارشنبه (هشتم آبان) گزارش داد این گلوله‌ها در فاصله نزدیکی از سفارت آمریکا فرود آمده است.

 

شبکه راشای تودی روسیه نیز به نقل از خبرنگار مستقر خود در بغداد گزارش داد که بر اثر اصابت این دو گلوله خمپاره، یک نیروی نظامی کشته و یک تن دیگر زخمی شده است.

 

این شبکه به نقل از شاهدان در منطقه گزارش داد که بعد از اصابت این دو گلوله، صدای آژیرهای خطر در اطراف به صدا درآمده است.

 

منطقه سبز بغداد (المنطقه الخضراء) یکی از مهمترین و حساس‌ترین مناطق پایتخت عراق بوده و بیشتر سفارت‌های مهم مانند سفارت آمریکا و ساختمان‌های دولتی در این منطقه قرار دارند.

 

چند روز قبل نیز چندین راکت به منطقه سبز عراق که بسیاری از ساختمان‌های دولتی و امکان دیپلماتیک در آن قرار دارد، اصابت کرده بود.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار