بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

حمله ی راکتی به سفارت آمریکا در بغداد

رسانه های عراقی از اصابت دو راکت به نزدیکی سفارت آمریکا در منطقه سبز بغداد خبر داده اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۰۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 24
کد خبر: ۲۳۱۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ گزارش های رسانه ای از اصابت ۲ راکت به نزدیکی سفارت آمریکا در بغداد حکایت دارد.بر اساس این گزارش، دست کم دو راکت به نزدیکی سفارت آمریکا در منطقه سبز بغداد اصابت کرده که در پی این انفجار، صدای آژیرهای خطر در منطقه سبز بغداد به صدا در آمده است.

 

یک مقام امنیتی عراق گفت که راکت اول در یک زمین خاکی در منطقه سبز بغداد و دومین راکت هم در رود دجله سقوط کرده است. منابع امنیتی عراق اعلام کردند که این حمله راکتی، هیچگونه تلفات یا خسارتی به همراه نداشته است.


اصابت راکت به منطقه سبز بغداد و در نزدیکی سفارت آمریکا یک بار دیگر نیز در ماه های گذشته رخ داده بود. در آن حادثه مقامات آمریکایی بلافاصله حشدالشعبی را متهم به شلیک راکت کرده بودند.


وزارت خارجه آمریکا همان موقع گفت جمهوری اسلامی مسئول هرگونه حمله احتمالی توسط نیروهای نیابتی خود به سفارت ایالات متحده در بغداد است.


اصابت راکت به نزدیکی سفارت آمریکا در بغداد در حالیست که تنش در منطقه در پی حملات به مراکز نفتی عربستان سعودی افزایش یافته است.

ارسال نظر