مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است

هشدار حزب‌الله به صهیونیست‌ها: آماده‌ایم به نبرد برگردیم

نایب رئیس شورای سیاسی حزب‌الله با هشدار به رژیم اشغالگر در خصوص نقض مکرر آتش‌بس توسط آن، تاکید کرد که در صورت ادامه تجاوزات دشمن، بیانیه‌های بعدی صادر خواهد شد و می‌توانیم با موشک‌های کوتاه‌برد و دور برد به عرصه نبرد برگردیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۵ - ۱۵ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 05
کد خبر: ۲۶۴۹۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، در پی تحولات اخیر مربوط به روند آتش بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی و پاسخی که حزب الله به تجاوزات این رژیم در نقض مکرر آتش بس داد، «محمود القماطی»، نایب رئیس شورای سیاسی حزب الله طی سخنانی اعلام کرد: پاسخ مقاومت به تجاوزات رژیم اشغالگر صهیونیستی، همان چیزی است که همه را به سمت اقدام جدی در خصوص اجرای ساز و کار آتش بس برانگیخته است و اهداف این دشمن را ناکام گذاشت.

 

مقاومت نمی‌گذارد دشمن با نقض آتش‌بس به اهدافش برسد

محمود القماطی شب گذشته در گفتگو با المیادین اظهار داشت: در حال حاضر ساز و کار نامعلومی برای اجرای آتش بس وجود دارد و آمریکایی‌ها تعلل کردند و به صهیونیست‌ها فرصت دادند تا به اراضی لبنان تجاوز کنند. این تعلل و سستی کمیته نظارت بر اجرای آتش بس، اقدامی عمدی بود تا به دشمن اجازه دهد آنچه را که در تجاوزات قبلی خود به دست نیاورده بود، محقق کند.

 

این مقام حزب الله افزود: ما منتظر عملکرد کمیته ناظر بر آتش بس هستیم و با خیال راحت نمی‌نشینیم تا تماشا کنیم و برای توقف تجاوزات دشمن اقدام می‌کنیم. ما طی چند روز گذشته امور را به موسسات دفاعی همچون ارتش، نهادها و سازمان ملل سپردیم، اما چه اتفاقی افتاد؟ ما باز هم تاکید می‌کنیم که آتش بس واقعی باید برقرار شود و این رژیم صهیونیستی است که به آتش بس نیاز دارد.

 

وی ادامه داد: ما تا زمانی که ممکن باشد صبوری پیشه می‌کنیم و با آتش بس موافقت کردیم و دشمن هم باید تجاوزاتش را متوقف کند. هشدار می‌دهیم که در صورت اصرار صهیونیست‌ها به ادامه تجاوزات، بیانیه‌های شماره 2 یا 3 درباره عملیات‌ها صادر خواهد شد و ما در حال حاضر به کمیته ناظر بر اجرای آتش بس جهت انجام مسئولیت خود فرصت می‌دهیم.

 

حزب‌الله می‌تواند با موشک‌های کوتاه برد و دوربرد به عرصه نبرد برگردد

این مقام ارشد حزب الله تصریح کرد: دشمن روی خاک ماست و به کشور ما تجاوز می‌کند. در این میان برخی هستند که درباره خلع سلاح مقاومت حرف می‌زنند و حتی با یک کلمه هم رژیم اشغالگر را محکوم نکرده‌اند.

 

القماطی در ادامه هشدار داد که مقاومت قادر است با موشک‌های دوربرد و کوتاه برد به عرصه نبرد برگردد. سوال ما اینجاست که چه کسی مانند مقاومت و ارتش از لبنان دفاع می‌کند؟ مقاومت یک ضرورت راهبردی برای کشور بوده و کسانی که می‌خواهند درباره سلاح مقاومت حرف بزنند، ما آماده گفتگو با آنها هستیم

 

به حمایت از سلیمان فرنجیه پایبندیم

محمود القماطی در خصوص پرونده داخلی لبنان و انتخاب رئیس جمهور خاطرنشان کرد: علی رغم جدی بودن مسئله انتخاب رئیس جمهور اما ما خیلی نمی‌توانیم خوشبین باشیم و دلیل آن هم عدم وجود اکثریت لازم است. موضع ما روشن بوده و مدت‌ها قبل نامزد مورد نظر خودمان را معرفی کردیم که سلیمان فرنجیه است؛ در حالی که به نظر می‌رسد طرف مقابل موافق اساساً نامزد مورد نظری برای پست ریاست جمهوری ندارد.

 

نایب رئیس شورای سیاسی حزب الله بر پایبندی مقاومت به حمایت از سلیمان فرنجیه و همچنین تمایل حزب الله برای گفتگو میان فراکسیون‌های پارلمانی جهت رسیدن به توافق بر سر یک یا دو نام برای رقابت در بحث انتخاب رئیس جمهور تاکید کرد.

 

القماطی درباره تحولات اخیر در صحنه سوریه هم گفت که تروریست‌ها ابتدا پیشروی کرده بودند، اما اکنون همه چیز به نفع ارتش سوریه تغییر کرده است.

 

دوشنبه شب حزب‌الله در پاسخ به تجاوزات و نقض مکرر آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی، یک مرکز وابسته به ارتش اشغالگر را در تپه‌های کفرشوبا هدف حمله موشکی قرار داد که موجب شد آمریکایی‌ها برای تکمیل کار کمیته ناظر بر آتش‌بس، دست به کار شوند.

 

. ناظران امور معتقدند رژیم صهیونیستی بعد از ناکامی در رسیدن به اهدافی که برای جنگ تعیین کرده بود و همچنین در شرایطی که همزمان با بازگشت ساکنان جنوب لبنان، ساکنان مناطق شمالی فلسطین اشغالی هیچ قصدی برای بازگشت ندارند، به دنبال بهبود چهره خود در میان افکار عمومی صهیونیست‌هاست و می‌خواهد به آنها بگوید که فاجعه 7 اکتبر در مناطق شمالی اسرائیل (فلسطین اشغالی) تکرار نمی‌شود.

 

مواضع تندی که سران رژیم اشغالگر پیش گرفته‌اند و عملکرد تهاجمی این رژیم، نشان می‌دهد دشمن متوجه آثار پیام عملیات دوشنبه شب حزب الله شده و به این نتیجه رسیده که حزب الله مصمم است با هر تلاشی برای تحمیل معادلات خارج از توافق آتش بس مقابله کند و به این ترتیب، هرگونه شرط‌بندی اسرائیل مبنی بر بیکار ماندن مقاومت در برابر تداوم حملات و تجاوزات این رژیم را از بین می‌برد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار