خشم ترامپ از افشاگران اطلاعات جنگ علیه ایران ولی نصر: نظم خاورمیانه دیگر بر مهار ایران بنا نخواهد شد کره جنوبی برای مشارکت در درگیری‌ غرب آسیا نیرو اعزام نمی‌کند پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت با وتوی روسیه و چین جنایت جدید مزدوران سعودی در تعز؛ 3 کودک یمنی شهید شدند تقدیر ویژه رهبر انصارالله از نیروهای مسلح یمن در پی پیروزی‌های بزرگ واکنش بقائی به ادعای واهی عربستان در خصوص تعرض به مکه مکرمه انهدام پنجاه و سومین پهپاد MQ-9 ارتش تروریستی آمریکا کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا علیه ایران جنایت جنگی مرتکب شده است هشدار درباره حملات عامدانه اسرائیل برای فعال کردن گسل‌های زلزله لبنان عراقچی پس از سفر چین: تصمیمات امروز پیامدهای گسترده‌ای خواهد داشت ترامپ با سران کشورهای عربی خلیج فارس درباره جنگ ایران گفت‌وگو می‌کند واشنگتن پست: راهی برای متوقف کردن انصارالله وجود ندارد جدیدترین ادعای سخنگوی سنتکام علیه ایران جنگنده F-۴۷ آمریکا به پرواز نزدیک می‌شود

حملات مشترک سوریه و روسیه به تروریست‌ها در حومه حماه

حملات مشترک سوریه و روسیه به تروریست‌ها در حومه حماه وزارت دفاع سوریه از انجام حملات توپخانه‌ای، موشکی و هوایی با مشارکت جنگنده‌های روسیه علیه خودرو‌ها و مواضع تجمع تروریست‌ها در حومه شمالی و جنوبی حماه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۶ - ۱۶ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 06
کد خبر: ۲۶۴۹۴۲
حملات مشترک سوریه و روسیه به تروریست‌ها در حومه حماه

به گزارش راهبرد معاصر، این وزارتخانه اعلام کرد حملات در حومه شمالی و جنوبی حماه منجر به هلاکت و مجروح شدن ده‌ها تروریست شد.

یک منبع نظامی گفت که نیروهای مسلح سوریه تجهیزات تروریست‌ها در ریف شمالی و جنوبی حماه را هدف قرار دادند.

به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه، این منبع گفت: تجهیزات و تجمعات تروریست‌ها در حومه شمالی و جنوبی حماه توسط توپخانه، موشک و جنگنده‌های سوریه و روسیه هدف قرار گرفته شد.

وی افزود: این حملات منجر به کشته شدن ده‌ها تروریست و مجروح شدن ده‌ها نفر دیگر علاوه بر ویرانی تجهیزات و خودروهای آنها شد.

روسیا الیوم نیز گزارش داد تروریست‌ها وارد مناطقی در حومه شمالی حمص از جمله شهر الرستن، شهرک تلبیسه و شهرک الدار الکبیره شدند، اما هیچ‌گونه درگیری در این مناطق ثبت نشده است.

این منبع گفت تجهیزات نظامی گسترده‌ای برای نیروهای سوریه به شهر حمص در سوریه و مسیر میان حمص و حماه همزمان با موج مستمر آوارگان وارد شده است.

وزیر دفاع سوریه همچنین روز پنجشنبه گفت ارتش سوریه در وضعیت میدانی خوبی قرار دارد و نیروهای مسلح به منظور حفظ جان مردم مجددا مستقر شدند.

او افزود: نیروهای سوریه در نبرد وحشیانه‌ای با گروه‌های تروریستی قرار دارند که کشورهای منطقه‌ای و بین‌المللی از آنها حمایت می‌کنند.

سوریه از ۲۷ نوامبر در معرض حملات تروریستی گروههای مورد حمایت کشورهای خارجی قرار دارد که جدیدترین سلاح‌ها اعم از پهپادها و تجهیزات نظامی را به کار می‌برند و توانستند وارد شهر حلب و حماه شوند.

در همین راستا، معاون رئیس مرکز آشتی روسیه در سوریه گفت نیروی هوافضای روسیه به حمایت از ارتش عربی سوریه در عملیات خود برای مقابله با تجاوزات تروریستی در استان‌های ادلب، حماه و حلب ادامه می‌دهد.

وی گفت طی ۲۴ ساعت گذشته جنگنده‌های روسیه و نیروی هوایی سوریه حملات موشکی و هوایی را علیه مواضع تجمع تروریست‌ها، مراکز فرماندهی و مخفیگاه‌های آنها صورت داده‌اند و دست‌کم ۳۰۰ تروریست به هلاکت رسیده و ۹ سامانه موشکی، ۲۸ خودروی زرهی، ۱۴ خودروی نظامی و همچنین مرکز فرماندهی، انبار سلاح و انبار پهپاد منهدم شدند./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار