ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

نشست وزیران خارجه آستانه آغاز شد

نشست وزیران خارجه آستانه آغاز شد نشست وزرای خارجه ایران، ترکیه و روسیه در قالب نشست آستانه در دوحه قطر آغاز شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 07
کد خبر: ۲۶۵۰۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، نشست وزرای خارجه ایران، ترکیه و روسیه در قالب نشست آستانه در دوحه قطر و با تمرکز بر تحولات اخیر در سوریه آغاز به کار کرد.

 

ایران، روسیه و ترکیه به عنوان سه طرف ضامن در نشست‌های پیشین آستانه دیدار و گفت‌و‌گو داشته‌اند و این نشست هم با توجه به شرایط اخیر و تنش و درگیری در سوریه، در دوحه قطر برگزار شده است.

 

سید عباس عراقچی وزیر خارجه کشورمان پیش از این درباره برگزاری این نشست در دوحه اعلام کرده بود که نشست وزرای خارجه آستانه به علت حضور وزرای خارجه ایران، ترکیه و روسیه در اجلاس دوحه برگزار می‌شود؛ البته قطر در این نشست حضور نخواهد داشت و، چون این وزرا در دوحه هستند، نشست را آنجا برگزار می‌کنیم.

 

همچنین وزیر امور خارجه ایران روز یک شنبه سفری به دمشق داشت و در دیدار با «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه بر حمایت همه جانبه جمهوری اسلامی ایران از دولت، ملت و ارتش این کشور تاکید کرد.

 

وی پس از دمشق به آنکارا رفت و با «هاکان فیدان» همتای ترکیه‌ای خود دیدار و درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه بویژه شرایط سوریه گفت‌و‌گو کرد.

 

عراقچی در نشست خبری با فیدان گفت: ما اطلاعاتی داریم که نشان می‌دهد گروه‌های تروریستی در سوریه ارتباط و هماهنگی نزدیکی با آمریکا و رژیم صهیونیستی دارند.

 

بر همین اساس سید عباس عراقچی روز جمعه ۱۶ آذر ماه سفری یک روزه به عراق داشت و با مقامات بلندپایه این کشور در رابطه با تحولات اخیر سوریه گفت‌و‌گو و تبادل نظر کرد؛ همچنین نشستی با وزیران خارجه سوریه و عراق در رابطه با سوریه داشت.

 

وزیر امورخارجه در جمع خبرنگاران در رابطه با این نشست گفت: در بغداد جلسه‌ای سه‌جانبه میان ایران، عراق و دولت سوریه برگزار شد که در نوع خود یک ابتکار جدید بود.

 

وی تاکید کرد: در این جلسه نیز بر لزوم حمایت از دولت و مردم سوریه، حفظ تمامیت ارضی و وحدت سوریه و جلوگیری از افتادن این کشور به دست گروه‌های تروریستی تأکید شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار