بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد پرواز مشهد _کراچی «ایران ایر» فردا انجام می‌شود

مدیران دستگاه‌های اجرایی مانع اجرای مولدسازی هستند

یک نماینده مجلس، مدیران دستگاه‌های اجرایی را مانع اجرای مولدسازی اموال دولتی دانست و گفت: مدیران دستگاه‌ها برایشان دشوار است که اموال آنها به فروش رود و در اختیار دستگاه دیگری قرار گیرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۷ - ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 08
کد خبر: ۲۶۵۰۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، جعفر قادری رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید مجلس شورای اسلامی درباره عدم اجرای قانون مولد سازی اموال و دارایی‌های دولت و موانع پیش روی آن، اظهار کرد: یکی از کانال‌های مهم تأمین مالی دولت بحث مولدسازی اموال و دارایی‌های دولتی است که متأسفانه با وجود حمایت‌ها و همراهی‌ها در جلسات سران قوا و تأیید مقام معظم رهبری، عملکرد قابل دفاعی نه در این دولت و نه در دولت گذشته وجود ندارد.

 

وی عنوان کرد: در قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها نیز بخشی از موانع و گره‌هایی که وجود دارد را برطرف کردیم و انتظار داریم دولت از این امکانات استفاده کند.

 

این نماینده مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه برای اجرای قانون مولدسازی خلأ قانونی وجود ندارد، گفت: شاید یکی از دلایل عدم تحقق این قانون این است که درآمد حاصل از مولد سازی را از یک دستگاه می‌گیرند و به دستگاه دیگری می‌دهند و مدیران دستگاه‌ها برایشان دشوار است که اموال آنها به فروش رود و در اختیار دستگاه دیگری قرار گیرد. می‌توان گفت مدیران دستگاه‌های اجرایی یکی از موانع تحقق این قانون هستند.

 

قادری اظهار کرد: یکی دیگر از دلایل این است که مدیران مربوطه به بهانه ترس از دستگاه‌های نظارتی از اجرای قانون امتناع می‌کنند. بنابراین نیاز است دستگاه‌های نظارتی به این موضوع ورود و موارد تعلل را شناسایی و با آنها برخورد کنند. / مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار