دادستان کل کشور: مرخصی برای مدیران دارای مسئولیت در نوروز ممنوع است مدارس ۵ شهرستان استان کرمانشاه فردا یکشنبه غیرحضوری شد مدارس تهران یکشنبه غیرحضوری است؟ فردا مدارس ایلام غیرحضوری است / کار اداره‌ها با تأخیر آغاز می‌شود خارج کردن رحم ۳ کیلویی از شکم زن اسفراینی پذیرش ۱۸ هزار رد شده آزمون استخدامی آموزش و پرورش/ حدود ۵۷۰۰ نفر از شرکت‌کنندگان آزمون کیفیت بخشی مجدداً قبول شدند کولاک شدید در گردنه اسدآباد و گرین نهاوند صدور هشدار قرمز در گیلان/ پیش‌بینی بارش برف تا ۲ متر تداوم بارش برف در مازندران‌/ مردم به شمال سفر نکنند تهران فردا تعطیل است؟ رئیس پلیس راهور: در این هفته حتی سفر ضروری هم انجام ندهید انسداد کامل جاده‌های شمالی کشور به دلیل شرایط نامساعد جوی آموزش مدارس و دانشگاه‌های گیلان تا دوشنبه مجازی شد برخی از مدارس البرز تعطیل شد تعطیلی‌ها به استانداران واگذار شد / آماده باش به تمام دستگاه‌ها برای بارش‌های پیش رو

انسداد جاده هراز به مدت ۳ شب

جانشین پلیس راه راهور فراجا گفت: جاده هراز از امشب، ۱۸ آذرماه، تا ۲۰ آذرماه در ساعات ۲۰ شب تا ۵ صبح مسدود خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۶ - ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 08
کد خبر: ۲۶۵۱۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا روز یکشنبه به خبرنگاران گفت: جاده هراز از امشب، ۱۸ آذرماه، تا ۲۰ آذرماه در ساعات ۲۰ شب تا ۵ صبح به‌منظور اجرای عملیات کابل‌کشی چراغ‌های LED تونل‌های تکاور و سپاسد مسدود خواهد بود.

 

سرهنگ محبی  افزود: محدوده انسداد از سمت تهران از آبعلی و از سمت مازندران از آمل خواهد بود و در این بازه زمانی، تردد از این محور امکان‌پذیر نخواهد بود.

 

وی با تأکید بر اهمیت ایمنی در اجرای این پروژه‌ها خاطرنشان کرد: نصب و بهره‌برداری از چراغ‌های LED در تونل‌ها گامی مهم در بهبود روشنایی و کاهش خطرات ترافیکی، به‌ویژه در شرایط دید محدود، است. همچنین، این اقدام به ارتقای امنیت سفر در این مسیر کوهستانی منجر خواهد شد.

 

سرهنگ محبی از رانندگان درخواست کرد ضمن برنامه‌ریزی سفر‌های خود، از مسیر‌های جایگزین نظیر محور فیروزکوه، چالوس و قزوین-رشت استفاده کنند.

 

همچنین وی تأکید کرد تا رانندگان در زمان بازگشایی مجدد محور، اصول ایمنی و قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کرده و با پلیس راه همکاری لازم را داشته باشند.

 

پلیس راه راهور فراجا ضمن پوزش از شهروندان برای این محدودیت، افزود: تمامی تلاش‌ها برای اتمام سریع‌تر عملیات و کاهش اختلال در تردد انجام خواهد شد./ ایرنا

ارسال نظر