تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

رئیس جمهور کره جنوبی ممنوع‌السفر شد

وزارت دادگستری کره جنوبی در حکمی رئیس جمهور این کشور را به منظور تحقیقات درباره اعلام حکومت نظامی ناکام، ممنوع‌السفر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۴ - ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 09
کد خبر: ۲۶۵۱۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، براساس اعلام وزارت دادگستری کره جنوبی، یون سوک یول، رئیس جمهور این کشور به عنوان بخشی از تحقیقات درباره اتهام شورش پس از اعلام حکومت نظامی ناموفق در کره جنوبی، ممنوع‌السفر شده است.

 

در یکی از جلسات رسیدگی به پرونده مذکور در پارلمان کره جنوبی، یکی از اعضا این پرسش را مطرح کرد که آیا یون سوک سول که به رهبری شورش از طریق اعلام حکومت نظامی متهم است، ممنوع‌السفر شده یا خیر.

 

بائه سانگ‌آپ، از مقامات ارشد اداره خدمات مهاجرتی در وزارت دادگستری کره جنوبی ممنوعیت سفر خارجی برای رئیس جمهور این کشور را تایید کرد.

 

در تازه‌ترین تحولات مربوط به حکومت نظامی نافرجام در کره جنوبی، مقامات این کشور اعلام کردند که ممنوعیت سفر برای وزیر کشور سابق اعمال شده است تا تحقیقات درباره نقش وی در اعلام حکومت نظامی انجام شود.

 

حزب اصلی مخالفان دولت کره جنوبی قصد دارد پایان هفته آینده طرح جدیدی را برای استیضاح یون سوک یول به دلیل صدور بیانیه حکومت نظامی نافرجام از سوی وی ارائه کند.

 

به گزارش این رسانه، «لی جائه میونگ»، رهبر حزب اصلی مخالفان دولت کره جنوبی یعنی حزب دموکرات (DP) این کشور در این ارتباط اعلام کرد که شنبه آینده (۱۴ دسامبر، ۲۴ آذر ماه)، دوباره تلاش خواهد کرد.

 

«لی جائه میونگ» امروز یکشنبه به خبرنگاران گفت: «یون سوک یول»، مقصر اصلی ناآرامی و کودتای نظامی که نظم قانون اساسی کره جنوبی را ویران کرد، یا باید فوراً استعفا دهد یا بدون تأخیر استیضاح شود.

 

رسانه‌های محلی به نقل از وی اعلام کردند: در ۱۴ دسامبر، حزب دموکرات «یون سوک یول» را از جانب مردم استیضاح خواهد کرد.

 

این اظهارات یک روز پس از آن بیان شد که «یون سوک یول» پس از اینکه قانونگذاران حزب حاکم جلسه استیضاح را تحریم کردند، از طرح استیضاح توسط مخالفانش گریخت./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار