هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها کرونا برگشت؟ آخرین وضعیت کرونا در ایران و علائم کرونای جدید آخرین مهلت ثبت درخواست سرویس مدرسه در سامانه سپند

بازداشت ۱۰ نفر به اتهام افساد فی‌الارض در آمل

بازداشت ۱۰ نفر به اتهام افساد فی‌الارض در آمل رئیس کل دادگستری مازندران از معرفی ۱۰ نفر به زندان آمل به اتهام افساد فی‌الارض و معاونت در این بزه در آمل خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۵ - ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 10
کد خبر: ۲۶۵۳۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ عباس پوریانی سه‌شنبه ۲۰ آذرماه در گفت‌وگو با رسانه‌ها اظهار کرد: در پی شکایت چند تن از شهروندان، گزارش حفاظت و اطلاعات دادگستری مازندران و پلیس اطلاعات و امنیت عمومی استان و سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات استان، مبنی بر وقوع جرایم مختلف و تخلفات یک شبکه کلاهبرداری در آمل، پیگیری موضوع در دستورکار ویژه دادستانی شهرستان آمل قرار گرفت.

رئیس کل دادگستری مازندران افزود: در تحقیقات ابتدایی مشخص شد، شخصی با همکاری افراد دیگر از جمله برادرش در قالب فعالیت در نمایشگاه خودرو و بنگاه معاملات املاک جهت قانون جلوه دادن فعالیت‌های خود با اخذ، چک، سفته، وکالت در فروش اموال و اقرارنامه مالی، اموال بسیاری از مردم را برای خود، بستگان یا افرادی که با وی همکاری داشتند، تملک کرده است.

وی ادامه داد: با توجه به وقوع جرایم متعدد در این رابطه و ایجاد نارضایتی شدید عمومی، دستور جلب متهمان از سوی دادسرای آمل صادر و در این راستا حجم انبوهی چک، سفته، اسناد و مدارک و خودروهای گران قیمت نیز کشف و ضبط شد.

او تاکید کرد: یکی از افراد بازداشت شده، وکیل دادگستری است که وفق گزارش واصل شده و اظهارات متهم، جهت قانونی جلوه دادن رفتار متهمان، افراد مذکور را راهنمایی و همراهی کرده و وکالت آنها را در وصول وجوه چک یا استرداد خودروهایی که در قالب اجاره به شرط تملک به مردم داده شده، پذیرفته است.

 به نقل از روابط عمومی دادگستری مازندران، پوریانی اظهار کرد: ۱۰ متهم مذکور به اتهام افساد فی‌الارض از طریق شبکه کلاهبرداری و ورود خسارت عمده به اموال مردم و همچنین عضویت در شبکه کلاهبرداری با صدور قرار بازداشت موقت به زندان معرفی شدند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار