رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

واکنش دمشق به حملات رژیم صهیونیستی به سوریه

واکنش دمشق به حملات رژیم صهیونیستی به سوریه دمشق امروز شنبه به اقدامات رژیم صهیونیستی علیه سوریه واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۳ - ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 14
کد خبر: ۲۶۵۶۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، دمشق امروز شنبه به اقدامات رژیم صهیونیستی علیه سوریه واکنش نشان داد.

 

دمشق از شورای امنیت خواست که اقدامی برای وادار کردن اسرائیل به توقف فوری حملاتش به اراضی سوریه به عمل آورد و از مناطقی در جنوب غربی سوریه که به آن وارد شده است، عقب نشینی کند.

 

قصی الضحاک نماینده سوریه در سازمان ملل در دو نامه یکی به شورای امنیت و دیگری به آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل اعلام کرد: در شرایطی که سوریه مرحله جدیدی را در تاریخ خود شروع کرده است و مردم آن به دنبال برابری و آزادی و حاکمیت قانون هستند، ارتش اشغالگر اسرائیل به مناطق بیشتری در سوریه در جبل الشیخ و استان قنیطره وارد شده اند.

 

الضحاک اعلام کرد که سوریه به شدت حملات اسرائیل که ناقض توافق ترک مخاصمه سال ۱۹۷۴ است، را محکوم می کند.

 

سوریه از سازمان ملل و شورای امنیت خواست که به مسئولیت خود عمل کرده و اقدامات کوبنده و فوری برای وادار کردن اسرائیل به توقف فوری حملاتش به اراضی سوریه و تضمین عدم تکرار آن و نیز وادار کردن آن به عقب نشینی از مناطقی که طی روزهای گذشته به آن رخنه کرده، به عمل آورد./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار