پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر جزئیات رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» نیروی دریایی سپاه ۵۱ نماینده خواستار اتخاذ مواضع انقلابی در قبال طرح صلح ابراهیم شدند مجلس میزان پاداش پایان خدمت بازنشستگان را تعیین کرد آخرین جزئیات از شایعه فرزند کاظم صدیقی در لندن

استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند

محمدصادق معتمدیان با بیان این‌که اعلام تعطیلی‌ها روزانه است و از الان قابل پیش‌بینی نیست، گفت: به‌صورت روزانه بر مبنای قانون عمل می‌کنیم و بر اساس شاخص‌ها و جمع بندی‌ها با برگزاری جلسات نتایج مشخص می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۸ - ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 16
کد خبر: ۲۶۵۸۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، محمد صادق معتمدیان، استاندار تهران در یک برنامه تلویزیونی با بیان این‌که قطعی‌ها در تولید و صنعت قطعا تاثیر منفی دارد، اظهار کرد: در وهله اول از مردم می‌خواهیم همکاری کنند چرا که تا ۱۰ روز آینده موضوع پایداری تا حدودی مرتفع می‌شود. مردم از لامپ‌های رشته‌ای استفاده نکنند و استفاده از ال ای دی را در دستور کار قرار دهند. باهمکاری مردم خاموشی‌ها کاهش پیدا می‌کند.

وی با بیان این‌که اعلام تعطیلی‌ها روزانه است و از الان قابل پیش بینی نیست، گفت: به صورت روزانه بر مبنای قانون عمل می‌کنیم و بر اساس شاخص‌ها و جمع بندی‌ها با برگزاری جلسات نتایج مشخص می‌شود. مدارس و ادارات تعطیل نمی‌شوند که مردم مسافرت بروند. ما در مجموع روزانه یک هزار مگاوات در استان تهران صرفه‌جویی داشته‌ایم.

معتمدیان اضافه کرد: هر دستگاه در قانون هوای پاک سهمی دارد. اولویت ما و دولت چهاردهم سلامتی مردم است و در این راستا هر هفته جلسه‌ای غیر از کمیته اضطرار برگزار می‌شود و با جدیت و قاطعیت موضوع تکالیف دستگاه‌ها را پیگیری می‌کنیم.

وی با بیان اینکه یکی از دلایل آلودگی‌ها به تامین منابع مربوط است، گفت: ۴۸ درصد آلاینده‌ها مربوط به آلاینده‌های ثابت و ۵۲ درصد هم به آلاینده‌های متحرک‌ مثل اتومبیل‌ها و.... است. ۸۰ هزار کامیون در تهران و ۳۵۰ هزار کامیون در سطح استان روزانه تردد دارند و ۵۲ درصد از عوامل آلودگی مربوط به خودروهای فرسوده است.

استاندار تهران ادامه داد: با برگزاری جلسات و حضور مدیران ارشد چشم انداز روشنی در کاهش آلایندگی‌ها داریم که در این راستا طبق قانون برنامه هفتم باید ۵۰۰ هزار خودرو فرسوده از رده خارج شوند. سالانه ۳۵۰ هزار خودرو وارد چرخه و خروج می‌شوند که این عدد ناچیز است.

وی اضافه کرد: ما مذاکراتی با وزارت صمت داشتیم و در این راستا ۲۸۰ هزار عدد خروج خودرو از رده در سطح کشور داشتیم که با هماهنگی با صنایع خودرو انجام شده است. نظارت و تکالیف و مصوبات باید اجرایی شوند و تمام تلاشمان بر اثرگذاری نسبت به کاهش آلایندگی‌ها است.

استاندار تهران با بیان این‌که مبنای استانداری تعامل با همه دستگاه‌هاست، گفت: جلسات متعددی داشتیم و می‌دانیم همه دستگاه‌ها پای کار هستند و در کمتر از ۲۴ ساعت مصوبات اجرایی می‌شوند چرا که تلاشمان بر رضایت مردم است.

وی درباره صرفه‌جویی در مصرف انرژی بیان کرد: مراکز خدماتی و درمانی با توصیه به مدیریت مصرف انرژی به مردم خدمت می‌کنند اما دستگاه‌هایی که بدون هماهنگی مصرف انرژی دارند، با توجه به نظارت‌ها و سیستم هوشمند مصرف انرژی پایش می‌شوند. همچنین ادارات باید تعطیل باشند و به قانون عمل کنند.

وی درباره وضعیت تعطیلی بانک‌ها گفت: فردا مجموعه‌های اداری بانک‌ها تعطیل و شعب بانک‌ها ۵۰ درصد در ساعات اداری حتما ارائه خدمات خواهند داشت. در صورت عدم ارائه خدمات، مردم به بازرسی بانک‌ها اطلاع رسانی کنند و به تخلفات رسیدگی می‌شود.

معتمدیان با بیان این‌که در ۴ سال اخیر تهران دچار خشکسالی شده است، گفت: در گذشته ۷۰ درصد از منابع آبی سدها و ۳۰ درصد متعلق به سفره‌های آب زیرزمینی بود و در حال حاضر این وضعیت برعکس شده و سدها با توجه به برداشت‌های بی رویه خالی شده‌اند.

وی ادامه داد: پروژه‌های آب‌رسانی خوبی برای تعادل بخشی در نظر گرفته شده است؛ با تامین منابع مالی و مولد سازی و کمک شهرداری تهران ان‌شاءالله به سرعت کار انجام می‌شود. ما همچنین نیاز به صرفه جویی آب داریم که مردم در این زمینه نیز باید همکاری کنند.

استاندار تهران درباره کمبود کلاس درس در استان عنوان کرد: با دستور رییس جمهور در حوزه نهضت مدرسه سازی جلسات متعددی برگزار و برنامه‌ای تدوین شده است. سرانه تهران از سطح ملی کمتر است و ۱۳ هزار کلاس درس کمبود داریم و در این حوزه از طرفیت های متععدد استفاده می‌کنیم. در حوزه مولدسازی تصمیمات خوبی اخذ، املاک خوبی شناسایی و مزایده برگزار شده و بخشی از تامین مالی از این طریق خواهد بود تا توسعه سرانه مدارس را داشته باشیم. اولویت کار در مدرسه سازی مناطق کم برخوردار است‌.

وی درباره طرد اتباع غیرمجاز گفت: این موضوع همواره در دستور کار است و اتباع غیرمجاز به اردوگاه متمرکز منتقل و طرد می‌شوند چرا که در این حوزه مصمم هستیم. ساماندهی اتباع مجاز هم انجام و اطلس تهیه می‌شود و بر اساس نیاز از آن‌ها استفاده می‌شود./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار