سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

ترامپ: حاضرم متن مکالمه با «زلنسکی» را علنی کنم

ترامپ: حاضرم متن مکالمه با «زلنسکی» را علنی کنم رئیس‌جمهوری آمریکا می‌گوید حاضر است برای روشن شدن اذهان عمومی، متن مکالمه دردسرسازی که با نخست‌وزیر اوکراین داشته و او را تا پای استیضاح پیش برده، افشا کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۵ - ۱۰ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 01
کد خبر: ۲۶۶۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در مصاحبه با «واشنگتن اگزماینر» با اشاره به پرونده اوکراین گیت و استیضاح خود مدعی شد: اینها همه به خاطر مکالمه تلفنی است که مکالمه خوبی هم بود. یک وقتی، می‌نشینم؛ شاید هم در یک برنامه زنده تلویزیونی و رونوشت این مکالمه را قرائت می‌کنم تا مردم آن را بشنوند.

 

وی افزود: همه می‌دانند که کار اشتباهی انجام نداده‌ام و به هر حال اتهامات علیه من در مقایسه با آنچه به ۳ رئیس‌جمهوری اسبق آمریکا شامل بیل کلینتون، ریچارد نیکسون و اندرو جانسون نسبت دادند؛ ناچیز است.

 

ترامپ همچنین از عدم تمایل برای مشارکت در روند استیضاح سخن گفت و مدعی شد این اوضاع را برای دیگر رؤسای جمهوری آمریکا دشوار می‌کند.

 

وی همچنین از شهادت «تیم موریسون» مقام سابق کاخ سفید مبنی بر اینکه در مکالمه تلفنی مذکور به هیچ موضوع نگران‌کننده و نامشروعی پرداخته نشده است، ابراز رضایت کرد.

 

گفتنی است روز گذشته مجلس نمایندگان آمریکا با تصویب روند استیضاح دونالد ترامپ امکان تحقیقات برای استیضاح رئیس جمهوری آمریکا را میسر ساخت.

 

این قطعنامه با ۲۳۲ رأی موافق مقابل ۱۹۶ رأی مخالف به تصویب رسید.

 

روند تحقیقات مجلس نمایندگان در مورد این‌که آیا رئیس‌جمهوری باید استیضاح شود یا نه، به مکالمه تلفنی ترامپ با ولادیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین باز می‌گردد؛ در جریان آن مکالمه دونالد ترامپ از همتای اوکراینی خواسته «لطفی بکند» و در مورد جو بایدن، از نامزدهای اصلی حزب دموکرات برای رقابت در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰، و پسرش، که عضو هیئت مدیره یک شرکت نفت و گاز در اوکراین بود، تحقیق کند. در آن زمان دونالد ترامپ اعطای یک کمک نظامی ۴۰۰ میلیون دلاری به اوکراین را متوقف کرده بود.

 

دونالد ترامپ تحقیقات را «قلابی» توصیف کرده و بارها تاکید کرده هیچ عمل نادرست و خلافی از او سرنزده‌ است.

منبع: انتخاب

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار