دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید

ترامپ: زلنسکی دیکتاتور است

رئیس‌جمهور آمریکا با انتشار پیامی علیه رئیس جمهور اوکراین، ضمن معرفی او به‌عنوان یک «دیکتاتور»، گفت: «بهتر از زود بجنبی، وگرنه کشوری برای تو باقی نخواهد ماند.»
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۶ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 19
کد خبر: ۲۷۱۵۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا با انتشار پیامی، به اظهارات اخیر «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین و مخالفت او با صلح «بدون اوکراین» واکنش نشان داد.

ترامپ شامگاه چهارشنبه در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» نوشت: «به این فکر کنید، یک کمدین نسبتاً موفق، ولودیمیر زلنسکی، از ایالات متحده آمریکا خواست ۳۵۰ میلیارد دلار خرج کند، تا وارد جنگی شود که نمی‌توان در آن پیروز شد، جنگی که هرگز نباید شروع می‌شد، اما جنگی که او، بدون ایالات متحده و "ترامپ" هرگز قادر به حل آن نخواهد بود.»

او با تأکید بر اینکه اوکراین باید کمک‌های آمریکا را جبران کند، افزود: «ایالات متحده ۲۰۰ میلیارد دلار بیشتر از اروپا هزینه کرده است و پول اروپا تضمین شده است، در حالی که ایالات متحده چیزی پس نخواهد گرفت. چرا جو بایدن خواب‌آلود خواستار برابری نشد، زیرا این جنگ برای اروپا بسیار مهم‌تر از ما است، ما یک اقیانوس بزرگ و زیبا فاصله داریم. علاوه بر این، زلنسکی اعتراف می‌کند که نیمی از پولی که برای او فرستادیم "مفقود شده است".»

ترامپ تأکید کرد: «او از برگزاری انتخابات امتناع می‌ورزد، در نظرسنجی‌های اوکراین بسیار نامحبوب است و تنها چیزی که در آن خوب بود، این بود که بایدن را "مانند کمانچه" بازی دهد. زلنسکی یک دیکتاتور بدون انتخابات است. بهتر است (زلنسکی) زود بجنبد، وگرنه کشوری برایش باقی نخواهد ماند.»

او با اشاره به مذاکرات اخیر مقامات آمریکایی و روسی در ریاض، پایتخت عربستان افزود: «در این میان، ما با موفقیت در حال مذاکره برای پایان دادن به جنگ با روسیه هستیم، کاری که همه اذعان دارند که تنها "ترامپ" و دولت ترامپ می‌توانند انجام دهند.»

رئیس جمهور آمریکا تأکید کرد: «بایدن هرگز تلاش نکرد، اروپا نتوانسته صلح را به ارمغان بیاورد و زلنسکی احتمالاً می‌خواهد "قطار پول" (کنایه از کسب سود از طریق شرایط کنونی) را ادامه دهد. من اوکراین را دوست دارم، اما زلنسکی کار وحشتناکی انجام داده است، کشورش متلاشی شده و میلیون‌ها نفر بی جهت مرده‌اند و و همینطور ادامه دارد.»

پیام «تند» رئیس جمهور آمریکا علیه زلنسکی درحالی است که پیشتر، زلنسکی ضمن انتقاد از اقدامات ترامپ، در گفت‌و‌گو با خبرنگاران در کی‌یف در مقابل ادعای رئیس جمهور آمریکا ایستاد و در عین حال موضع اوکراین را مبنی بر اینکه هیچ توافقی برای پایان دادن به جنگ بدون این کشور به دست نمی‌آید، مورد تاکید قرار داد.

به نقل از شبکه خبری سی. ان. ان، رئیس جمهور اوکراین گفت: «متاسفانه ترامپ در این فضای اطلاعات نادرست زندگی می‌کند.»

این اظهارات همچنین در حالی مطرح شده که در نشست اخیر ریاض، فقط نمایندگانی عالی رتبه از آمریکا و روسیه بدون حضور اوکراین شرکت داشتند تا درباره پایان دادن به جنگ در این کشور گفت‌و‌گو کنند.

زلنسکی در ادامه صحبت‌هایش گفت، درحالیکه هیچ کشوری حق بحث درباره مسائل دیکر کشور‌ها را ندارد، حقیقت این است که آمریکا با روسیه مذاکره مستقیم داشت و به پوتین کمک کرد تا خود را از انزوای طولانی مدتش خارج کند.

زلنسکی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به ادعای دیگری از ترامپ اشاره کرد که در آن، او گفته بود میزان رضایتمندی از رئیس جمهور اوکراین در کشورش ۴ درصد است.

رئیس جمهور اوکراین در این باره گفت، این ادعا از روسیه نشات می‌گیرد و کی‌یف شواهدی دارد که نشان می‌دهد درباره اعداد و ارقام در مذاکرات روسیه و آمریکا در ریاض صحبت شده است./ایسنا

کلمات کلیدی: ترامپ زلنسکی
مطالب مرتبط
ارسال نظر