آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

ترکیه هواپیما جنگی بومی می سازد

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه روز یکشنبه تاکید کرد همه تلاشمان را برای ساخت هواپیماهای جنگی بومی به کار می‌گیریم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۹ - ۲۴ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 14
کد خبر: ۲۶۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛رئیس جمهور ترکیه که روز یکشنبه برای معرفی نامزدهای حزب عدالت و توسعه ترکیه در انتخابات محلی سی و یکم مارس آینده به منطقه سقاریه رفته بود، در سخنرانی خود با اشاره به این که صنعت دفاعی ترکیه موفق به ساخت هواپیماهای بدون سرنشین کنترل از راه دور شده است، تاکید کرد ترکیه از همه توان خود برای ساخت هواپیماهای جنگی نیز استفاده خواهد کرد.

 

اردوغان خاطر نشان کرد ترکیه در شانزده سال اخیر موفق شده است میزان وابستگی خود را به صنعت دفاعی خارجی‌ها از هشتاد درصد به سی و پنج درصد کاهش دهد.وی تصریح کرد ظرفیت‌های صنعت دفاعی ترکیه در شانزده سال اخیر در زمینه ساخت هواپیما، کشتی، توپ، راکت، خودروهای زرهی، سامانه‌های ارتباطی و نرم‌افزارهای دفاعی گسترش یافته است.اردوغان ادامه داد به وزارت خانه‌ها و ادارات دولتی دستور داده است دستگاه‌ها و تجهیزات مورد نیاز در داخل کشور را خودشان طراحی و تولید کنند هر چند این کار بودجه و زمان بیشتری نیاز دارد.

منبع:صداوسیما

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار