جزئیاتی از سفر مسعود پزشکیان به نیویورک پرتغال، کشور فلسطین را به رسمیت شناخت مذاکرات ایران و اروپا در نیویورک برگزار می‌شود وزیر خارجه آمریکا در تماس با همتای سعودی: به امنیت کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس پایبند هستیم الجولانی: باید روابط آمریکا و سوریه را به نحو خوب و مستقیم برقرار کنیم عراقچی راهی نیویورک شد اعلام زمان برگزاری اولین انتخابات پسااسد در سوریه تحت حکومت جولانی فرودگاه‌های اروپا فلج شدند شهادت ۵ شهروند لبنانی در حمله پهپادی اسرائیل  انگلیس، کانادا و استرالیا دولت فلسطین را به‌رسمیت شناختند پزشکیان در گفت‌و‌گو با CCTV: اگر کشور‌های حامی چندجانبه‌گرایی متحد نباشند، بانیان یک‌جانبه‌گرایی بر آنها غلبه خواهند کرد رسانه اسرائیلی: تل آویو علاقه‌ای به عادی سازی روابط با عربستان ندارد معاون وزارت امور خارجه: تحریم‌های شورای امنیت بسیار کوچک‌تر از تحریم‌های آمریکاست ویتکاف و وزیر خارجه قطر در نیویورک دیدار می‌کنند ورود کاروان نظامی آمریکا به پایگاه «قسرک» سوریه

درخواست همسران داعشی از دولت هلند

وکلای همسران اعضای هلندی گروه تروریستی داعش در تلاش هستند این زن‌ها و فرزندان آنها از ازدوگاه‌های سوریه به این کشور بازگردانده شوند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۹ - ۱۰ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 01
کد خبر: ۲۶۶۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ وکلای ۲۳ زن که همسران آنها از هلند به داعش پیوسته‌اند امروز جمعه از یک قاضی خواستند دستوری برای بازگرداندن این زن‌ها و ۵۶ فرزند آنها از اردوگاه‌های سوریه به هلند صادر کند.

 

«آندره سیبرگز»، یکی از وکلای این زنها در دادگاهی در هلند امروز جمعه گفته این زن‌ها و کودکان آنها در شرایطی رقت‌بار در اردوگاه «الهول» در شمال سوریه زندگی می‌کنند.

 

او گفت که وضعیت این زن‌ها و کودکان آنها بعد از حمله ترکیه به شمال سوریه و احتمال افتادن کنترل این منطقه به دست ارتش سوریه بدتر شده است.

 

دولت هلند تأکید کرده اینکه مقام‌های این کشور برای پیدا کردن این زن‌ها و بازگرداندن هلند وارد این اردوگاه‌ها شوند کاری بسیار خطرناک است.

 

آمارهای صلیب سرخ نشان می‌دهد نزدیک به ۶۸۰۰۰ نفر از اعضای گروه تروریستی داعش و خانواده‌های آنها در اردوگاه الهول نگهداری می‌شوند. کنترل این اردوگاه تا به حال دست گروه موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» است.

 

دستگاه‌های اطلاعاتی هلند در گزارشی روز ۱ اکتبر تصریح کرده‌اند ۵۵ نفر از اعضای گروه تروریستی داعش از این کشور به سوریه سفر کرده‌اند.

 

دادگاه هلند حکم خود درباره این پرونده را ۱۰ روز دیگر اعلام خواهد کرد.

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار