چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

چاووش اوغلو: قصد داشتند در شمال سوریه دولت تروریستی ایجاد کنند

چاووش اوغلو: قصد داشتند در شمال سوریه دولت تروریستی ایجاد کنند وزیر خارجه ترکیه گفت: با نابودی کریدور تروریستی که قصد ایجاد آن در مرزهای جنوبی ترکیه را داشتند، نقشه بزرگی را بر هم زدیم. ما این نقشه را خنثی کردیم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۱۱ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 02
کد خبر: ۲۶۶۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  مولود چاووش‌اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه طی نشستی در دانشگاه آک‌دنیز آنتالیا درباره گشت‌زنی مشترک با روسیه در شرق فرات اظهار داشت: خلاصه توافق با روسیه چنین است؛ تمام تروریست‌های پ.ک.ک/ی.پ.گ به خارج از محدوده‌ 30 کیلومتری از رود فرات تا مرز عراق عقب‌نشینی خواهند کرد.

 

وی افزود: گشت‌زنی مشترک در محدوده‌ای به عمق 10 کیلومتر به‌جز قامشلی انجام خواهیم داد که آغاز شده است. شهر قامشلی داخل محدوده 30 کیلومتری که تروریست‌ها از آنجا اخراج خواهند شد، قرار دارد، چون نیروهای اسد آنجا حضور دارند.

 

چاووش‌اوغلو با بیان اینکه سال‌هاست می‌خواهند به همراه آمریکا این گروه‌های تروریستی را از منبج خارج کنند، گفت: اگر در میز مذاکره قدرتمند باشید به خواسته‌های خود می‌رسید. اگر عملیات را انجام نمی‌دادیم این اتفاقات رخ نمی‌داد. با نابودی کریدور تروریستی که قصد ایجاد آن در مرزهای جنوبی ترکیه را داشتند، نقشه بزرگی را بر هم زدیم. ما این نقشه را خنثی کردیم. می‌خواستند در این منطقه یک دولت تروریستی را ایجاد کنند. فرانسه و اسرائیل نیز آنها را هدایت می‌کردند. تاکنون هیچکدام از آنها نیز نگفته‌ که چنین تلاشی را انجام نداده است.

منبع: تسنیم

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار