ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی

آخرین وضعیت جوی و ترافیکی کشور ۱۱ دی ۱۴۰۳

آخرین وضعیت جوی و ترافیکی کشور ۱۱ دی ۱۴۰۳ رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا از بارش برف و باران در ۱۱ استان خبر داد و آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۱۱ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 31
کد خبر: ۲۶۷۱۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ احمد شیرانی، رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا با اشاره به وضعیت جوی و ترافیکی کشور در روز سه‌شنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۳، از رانندگان خواست تا با رعایت احتیاط کامل، سفرهای خود را آغاز کنند.

 

وی اظهار داشت: در برخی از محورهای استان‌های اصفهان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی، فارس، اردبیل، گیلان، قم، خوزستان، مرکزی و کرمان بارش برف و باران در حال وقوع است. این شرایط جوی موجب لغزندگی جاده‌ها شده و رانندگان باید به‌ویژه در مناطق کوهستانی و مرتفع، سرعت خود را کاهش دهند و با دقت بیشتری رانندگی کنند.

 

سرهنگ شیرانی افزود: ترافیک نیمه سنگین در برخی از محورهای مهم کشور مشاهده می‌شود. این ترافیک در دو محور آزادراه قزوین – کرج، حدفاصل پل فردیس تا پل کلاک محور شهریار – تهران، در اکثر مقاطع برقرار است.

 

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا همچنین به مسدود بودن برخی محورهای شریانی اشاره کرد و گفت: محور خرم‌آباد – پلدختر به دلیل عملیات عمرانی مسدود است و از رانندگان خواسته می‌شود از مسیرهای جایگزین استفاده کنند. محور پونل – خلخال نیز به دلیل شرایط جوی و جاده‌ای مسدود شده است. آزادراه منجیل – رودبار (باند غربی) از تاریخ ۸ آذرماه تا ۳۰ دی‌ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۰۷:۰۰ الی ۱۸:۰۰ در روزهای شنبه، یکشنبه، دوشنبه و سه‌شنبه و از ساعت ۰۷:۰۰ الی ۱۴:۰۰ در روزهای چهارشنبه هر هفته به جز روزهای پنجشنبه، جمعه و ایام تعطیلات رسمی مسدود است، رانندگان می‌توانند از مسیر جایگزین محور قدیم منجیل-رودبار استفاده کنند.

 

سرهنگ شیرانی در پایان از هموطنان خواست تا قبل از سفر از وضعیت جوی و ترافیکی مسیر خود اطلاع پیدا کرده و در صورت نیاز به تجهیزات زمستانی مانند زنجیر چرخ، تجهیزات ایمنی و سوخت کافی توجه ویژه‌ای داشته باشند تا از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری شود. همچنین رعایت قوانین رانندگی و توجه به علائم هشداردهنده در جاده‌ها ضروری است/ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار