ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

دستور جدید طالبان علیه زنان

دستور جدید طالبان علیه زنان طالبان از تعطیلی همه نهاد‌های غیردولتی که زنان را استخدام می‌کنند خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۳ - ۱۱ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 31
کد خبر: ۲۶۷۱۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سی‌ان‌ان نوشت: گروه طالبان اعلام کرد: تمام گروه‌های غیردولتی داخلی و خارجی را در افغانستان که زنان را استخدام می‌کنند، می‌بندند. این گروه حاکم بر افغانستان دو سال به این گروه‌ها هشدار داده بود که اشتغال زنان افغان را به تعلیق درآورند.

حالا و در جدیدترین بیانیه وزارت اقتصاد هشدار داد که عدم رعایت آخرین فرمان منجر به از دست دادن مجوز فعالیت سازمان‌های غیر دولتی در افغانستان می‌شود. وزارت اقتصاد اعلام کرد که مسئولیت ثبت، هماهنگی، رهبری و نظارت بر کلیه فعالیت‌های انجام شده توسط سازمان‌های داخلی و خارجی را بر عهده دارد.

این درحالی است که سازمان ملل از طالبان خواسته این تصمیم را لغو کند. فلورنسیا سوتو نینو مارتینز، سخنگوی سازمان ملل، گفت: «این واقعاً بر نحوه ارائه کمک‌های بشردوستانه برای نجات جان مردم در افغانستان تأثیر می‌گذارد و بدیهی است که ما از این واقعیت بسیار نگران هستیم که در مورد کشوری صحبت می‌کنیم که در آن حقوق نیمی از جمعیت آن (زنان) نادیده گرفته شده و در فقر زندگی می‌کنند و بسیاری از آنها با یک بحران انسانی رو‌به‌رو هستند.»

بر اساس این نامه، دولت بار دیگر دستور توقف کار همه زنان در مؤسساتی که تحت کنترل طالبان نیست را صادر کرده است. در صورت عدم همکاری، فعالیت‌های موسسات متخلف لغو و مجوز فعالیت‌ها که از طرف وزارتخانه اعطا شده بود نیز لغو خواهد شد.

این درحالی است که هبه الله آخوندزاده، رهبر طالبان دستور داده است که ساختمان‌ها نباید پنجره‌هایی داشته باشند که به مکان‌هایی که یک زن ممکن است نشسته یا بایستد مشرف باشند. طبق یک فرمان چهار بند که در اواخر روز شنبه منتشر شد، این دستور برای ساختمان‌های جدید و همچنین ساختمان‌های قدیمی اعمال می‌شود. / شفقنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار