نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

دستور جدید طالبان علیه زنان

دستور جدید طالبان علیه زنان طالبان از تعطیلی همه نهاد‌های غیردولتی که زنان را استخدام می‌کنند خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۳ - ۱۱ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 31
کد خبر: ۲۶۷۱۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سی‌ان‌ان نوشت: گروه طالبان اعلام کرد: تمام گروه‌های غیردولتی داخلی و خارجی را در افغانستان که زنان را استخدام می‌کنند، می‌بندند. این گروه حاکم بر افغانستان دو سال به این گروه‌ها هشدار داده بود که اشتغال زنان افغان را به تعلیق درآورند.

حالا و در جدیدترین بیانیه وزارت اقتصاد هشدار داد که عدم رعایت آخرین فرمان منجر به از دست دادن مجوز فعالیت سازمان‌های غیر دولتی در افغانستان می‌شود. وزارت اقتصاد اعلام کرد که مسئولیت ثبت، هماهنگی، رهبری و نظارت بر کلیه فعالیت‌های انجام شده توسط سازمان‌های داخلی و خارجی را بر عهده دارد.

این درحالی است که سازمان ملل از طالبان خواسته این تصمیم را لغو کند. فلورنسیا سوتو نینو مارتینز، سخنگوی سازمان ملل، گفت: «این واقعاً بر نحوه ارائه کمک‌های بشردوستانه برای نجات جان مردم در افغانستان تأثیر می‌گذارد و بدیهی است که ما از این واقعیت بسیار نگران هستیم که در مورد کشوری صحبت می‌کنیم که در آن حقوق نیمی از جمعیت آن (زنان) نادیده گرفته شده و در فقر زندگی می‌کنند و بسیاری از آنها با یک بحران انسانی رو‌به‌رو هستند.»

بر اساس این نامه، دولت بار دیگر دستور توقف کار همه زنان در مؤسساتی که تحت کنترل طالبان نیست را صادر کرده است. در صورت عدم همکاری، فعالیت‌های موسسات متخلف لغو و مجوز فعالیت‌ها که از طرف وزارتخانه اعطا شده بود نیز لغو خواهد شد.

این درحالی است که هبه الله آخوندزاده، رهبر طالبان دستور داده است که ساختمان‌ها نباید پنجره‌هایی داشته باشند که به مکان‌هایی که یک زن ممکن است نشسته یا بایستد مشرف باشند. طبق یک فرمان چهار بند که در اواخر روز شنبه منتشر شد، این دستور برای ساختمان‌های جدید و همچنین ساختمان‌های قدیمی اعمال می‌شود. / شفقنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار