جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

طالبان: تا ماه آینده طرح کتبی صلح را به دولت افغانستان ارائه میکنیم

طالبان: تا ماه آینده طرح کتبی صلح را به دولت افغانستان ارائه میکنیم همزمان با سقوط چندین شهرستان افغانستان، اعضای ارشد طالبان اعلام کردند که این گروه، تا ماه آینده‌، طرح کتبی صلح را به حکومت افغانستان ارائه خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۱۵ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 06
کد خبر: ۹۴۴۱۴

به گزارش راهبرد معاصر اعضای ارشد طالبان اعلام کردند که این گروه، تا ماه آینده‌، طرح کتبی صلح را به دولت افغانستان ارائه خواهد کرد.

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی گروه طالبان به خبرگزاری رویترز گفت: «گفت‌وگوها و روند صلح در روزهای آینده سرعت خواهد گرفت و انتظار می‌رود که وارد مرحله‌ مهمی شود.»

 

وی، با اشاره به دور جدید گفت‌وگوهای صلح، افزود: «احتمالا یک ماه طول خواهید کشید تا به مرحله‌ای برسیم که هر دو طرف برنامه‌های کتبی صلح را ارایه کنند. ما در گفت‌وگوهای صلح بسیار جدی هستیم.»

بر اساس گزارش رویترز، سخنگوی وزارت خارجه‌ آمریکا، در واکنش به اظهارات ذبیح‌الله مجاهد، گفت که گفت‌وگوهای صلح، تنها راه پایان دادن به جنگ ۴۰ ساله‌ افغانستان است.

 

این مقام آمریکایی، گفت: «ما از دو طرف می‌خواهیم برای تعیین یک نقشه‌ راه سیاسی برای آینده افغانستان، وارد گفت‌وگوهای جدی شوند.»

وی افزود که جهان، تحمیل زور توسط یک دولت را در افغانستان نخواهد پذیرفت و مشروعیت و کمک برای هر دولتی در افغانستان، در صورتی امکان‌پذیر است که این دولت احترام اساسی به حقوق بشر داشته باشد.

در همین حال، ناجیه انوری، سخنگوی وزارت صلح افغانستان، به رویترز گفته است که گفت‌وگوهای صلح از سر گرفته شده است.

 

انوری، افزود: «سخت است که طالبان تا یک ماه آینده طرح کتبی صلح را ارایه کنند؛ اما باید خوش‌بین باشیم.»

این در حالی است که به دنبال آغاز روند خروج سربازان آمریکایی از افغانستان، گفت‌وگوهای صلح با بن‌بست مواجه شده و دامنه‌ی جنگ در این کشور گسترش یافته است. شدت جنگ در افغانستان، سبب شده تا شهروندان این کشور به ادامه‌ گفت‌وگوهای صلح بی‌باور شوند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار