زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

طالبان: تا ماه آینده طرح کتبی صلح را به دولت افغانستان ارائه میکنیم

همزمان با سقوط چندین شهرستان افغانستان، اعضای ارشد طالبان اعلام کردند که این گروه، تا ماه آینده‌، طرح کتبی صلح را به حکومت افغانستان ارائه خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۱۵ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 06
کد خبر: ۹۴۴۱۴

به گزارش راهبرد معاصر اعضای ارشد طالبان اعلام کردند که این گروه، تا ماه آینده‌، طرح کتبی صلح را به دولت افغانستان ارائه خواهد کرد.

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی گروه طالبان به خبرگزاری رویترز گفت: «گفت‌وگوها و روند صلح در روزهای آینده سرعت خواهد گرفت و انتظار می‌رود که وارد مرحله‌ مهمی شود.»

 

وی، با اشاره به دور جدید گفت‌وگوهای صلح، افزود: «احتمالا یک ماه طول خواهید کشید تا به مرحله‌ای برسیم که هر دو طرف برنامه‌های کتبی صلح را ارایه کنند. ما در گفت‌وگوهای صلح بسیار جدی هستیم.»

بر اساس گزارش رویترز، سخنگوی وزارت خارجه‌ آمریکا، در واکنش به اظهارات ذبیح‌الله مجاهد، گفت که گفت‌وگوهای صلح، تنها راه پایان دادن به جنگ ۴۰ ساله‌ افغانستان است.

 

این مقام آمریکایی، گفت: «ما از دو طرف می‌خواهیم برای تعیین یک نقشه‌ راه سیاسی برای آینده افغانستان، وارد گفت‌وگوهای جدی شوند.»

وی افزود که جهان، تحمیل زور توسط یک دولت را در افغانستان نخواهد پذیرفت و مشروعیت و کمک برای هر دولتی در افغانستان، در صورتی امکان‌پذیر است که این دولت احترام اساسی به حقوق بشر داشته باشد.

در همین حال، ناجیه انوری، سخنگوی وزارت صلح افغانستان، به رویترز گفته است که گفت‌وگوهای صلح از سر گرفته شده است.

 

انوری، افزود: «سخت است که طالبان تا یک ماه آینده طرح کتبی صلح را ارایه کنند؛ اما باید خوش‌بین باشیم.»

این در حالی است که به دنبال آغاز روند خروج سربازان آمریکایی از افغانستان، گفت‌وگوهای صلح با بن‌بست مواجه شده و دامنه‌ی جنگ در این کشور گسترش یافته است. شدت جنگ در افغانستان، سبب شده تا شهروندان این کشور به ادامه‌ گفت‌وگوهای صلح بی‌باور شوند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر