اطلاعیه مهم صندوق بازنشستگی کشوری برای بازنشستگان عوامل موثر بر نوسان قیمت طلا خبرهای مهم از بازار مسکن برای متقاضیان مسکن از گوشت بوفالو تا ماهی؛ میزان گوشت و مرغ نابود شده در انفجار بندر اعلام شد بورس در انتظار بازگشایی نماد دومین غول خودروساز اطلاعیه مهم سازمان حمایت درباره قیمت‌گذاری خودرو‌های وارداتی پیش‌بینی بورس یکشنبه ۱۴ اردیبهشت: فشار مذاکرات برجام بر شانه‌های بازار سهام پیش‌بینی قیمت سکه و طلا فردا یک‌شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ احتمال افزایش قیمت نان؛ مردم یارانه جدید می‌گیرند؟ افزایش شدید قیمت دلار در بازار آزاد امروز/ طغیان در بازار ارز فردا هم ادامه خواهد داشت؟ نابودی ۲۰۰هزار تن برنج در بندر شهید رجایی واقعیت دارد؟ جزییات طرح کالابرگ الکترونیک استارت اعطای وام ۴۰۰ میلیونی قرض‌الحسنه برای دهک‌های کم‌درآمد مدیرعامل تامین و تصفیه آب تهران: پنجمین سال بحران آب را داریم / تابستان سختی در پیش است جزئیات جدید از شبکه پولشویی ۵۰ هزار میلیاردی بازار موبایل 

حذف یارانه این ۳ دهک در سال آینده قطعی شد

سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها تصریح کرد: چنانچه سرپرست خانوار که مشمول یارانه نقدی است، بخواهد شیوه دریافت یارانه خود را از نقدی به کالابرگ تبدیل کند، می‌تواند داوطلبانه انجام دهد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۹ - ۱۱ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 31
کد خبر: ۲۶۷۲۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها تصریح کرد: چنانچه سرپرست خانوار که مشمول یارانه نقدی است، بخواهد شیوه دریافت یارانه خود را از نقدی به کالابرگ تبدیل کند، می‌تواند داوطلبانه انجام دهد.

نوروزی درباره طرح کالابرگ الکترونیکی گفت: وزارت تعاون به موجب آیین‌نامه‌ای که آبان امسال مصوب شد، ۶ شاخص تعریف کرد که بر مبنای آن می‌توان دهک‌بندی جدیدی را ارائه داد و از محل دهک‌هایی که حذف می‌شوند (دهک ۸ تا ۱۰) منابعی را برای دهک‌های اول جامعه ایجاد کرد.

وی گفت: وزارت تعاون در حال کار کردن روی این داده‌ها است و تکلیف حذف دهک‌های ۸ تا ۱۰ را برعهده دارد؛ این وزارتخانه باید بر اساس نتایج آزمون وسع این حذفیات را انجام داده و منابع را آزاد کند.

نوروزی تصریح کرد: چنانچه سرپرست خانوار که مشمول یارانه نقدی است، بخواهد شیوه دریافت یارانه خود را از نقدی به کالابرگ تبدیل کند، می‌تواند داوطلبانه انجام دهد.

سرپرست سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها با بیان اینکه سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها در بودجه ۱۴۰۴ مکلف شده، ساز و کار اجرایی لازم برای توزیع کالابرگ الکترونیکی را مهیا کند، افزود: طرح کالابرگ الکترونیکی زمانی از سوی جامعه مورد استقبال قرار گرفت که بسته تشویقی داشت، در غیر آن صورت مشمولان یارانه ترجیح می‌دادند که یارانه نقدی دریافت کنند.

وی افزود: البته اکنون به صراحت در لایحه بودجه ۱۴۰۴ اشاره شده که درخواست سرپرستان خانوار مشمول یارانه نقدی برای تبدیل به یارانه کالابرگ الکترونیکی بدون مبلغ تشویقی، مجاز و قابل انجام است.

سرپرست سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها افزود: بار مالی این بسته تشویقی باید مشخص شود اگر در آزمون‌های وسع‌سنجی که وزارت تعاون انجام می‌دهد، حذفیات از یک حدی بالاتر برود شاید بتوان منابعی را آزاد کرد و بعد روی این مسئله که آیا ایجاد یک بسته تشویقی قابل انجام است، بررسی‌هایی را انجام داد.

نوروزی با بیان اینکه طرح کالابرگ الکترونیکی در سال‌های اخیر برای دهک‌های اول تا هفتم اجرایی شد، افزود: برای سال آینده نیز پیش‌بینی این است که دهک اول تا هفتم مشمول این طرح شوند.

این مقام مسئول با بیان اینکه هدف اول طرح کالابرگ الکترونیکی امنیت غذایی اقشار جامعه است، اظهار داشت: در سبد کالای طرح کالابرگ الکترونیکی اقلامی مانند گوشت قرمز، تخم مرغ، لبنیات، مرغ، ماکارونی، حبوبات و برنج وجود دارد که متعهد به تامین آن هستیم و امنیت غذایی خانوار را تضمین می‌کند.

سرپرست سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها درباره اینکه برخی اعتقاد دارند این سازمان با طرح کالابرگ همراهی نمی‌کند، اظهار داشت: هر تصمیمی که بخواهیم در قالب قوانین برنامه و بودجه اجرا کنیم باید بار مالی آن دیده شود. اینکه پرداخت نقدی داشته باشیم یا کالابرگ هر دو باید از همان منبع ۳۱۵ هزار میلیارد تومان تامین شود. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر