صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها فروش ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد | شرایط ثبت‌نام + لیست قیمت محصولات آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول پیش‌بینی مهم درباره قیمت طلا و سکه تا پایان هفته/ سطح تغییر قیمت طلا و سکه مشخص شد آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ / قیمت طلا و سکه اوج گرفت؟ نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد + جزئیات کامل ضریب حقوق ۱۴۰۵ وثیقه خروج از کشور برای سفر و تحصیل پسران ۲۰۰ میلیون شد + جدول کامل قیمت‌ها  افت اونس جهانی مانع رشد قیمت طلا و سکه نشد/بازار همچنان در رکود

رشد ۲۸ هزار واحدی شاخص کل بورس ۱۲ دی ۱۴۰۳

رشد ۲۸ هزار واحدی شاخص کل بورس ۱۲ دی ۱۴۰۳ تالار شیشه‌ای امروز هم با افزایش تقاضا مواجه شد؛ تا جایی که شاخص کل با رشد بیش از ۲۸ هزار واحد به رقم دو میلیون و ۷۸۸ هزار واحد رسید.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - ۱۲ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 01
کد خبر: ۲۶۷۲۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، تالار شیشه‌ای امروز هم با افزایش تقاضا مواجه شد؛ تا جایی که شاخص کل با رشد بیش از ۲۸ هزار واحد به رقم دو میلیون و ۷۸۸ هزار واحد رسید.

 

پس از ریزش بازار سرمایه طی دو روز قبل، روز گذشته و امروز این بازار رشد کرد. در دوازدهمین روز از اولین ماه زمستان شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۲۸ هزار و ۷۹۲ واحد افزایش یافت و به رقم دو میلیون و ۷۸۸ هزار و ۲۱۳ واحد رسید.

 

روز چهارشنبه شاخص هم‌وزن هم پنج هزار و ۳۲۸ واحد افزایش داشت و در عدد ۸۵۲ هزار و ۳۹۷ واحد ایستاد. در آخرین روز کاری هفته تعداد سهام مثبت بورس ۲۱۲ عدد و سهام منفی ۱۱۶ عدد بود. به طور کلی بازار ۱.۰۴ درصد افزایش داشت. روز چهارشنبه حدود ۷۳۵ هزار فقره معامله به ارزش بیش از ۱۱ هزار میلیارد تومان در بازار سهام انجام شد.

 

فارس، فملی و پارسیان به ترتیب بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص بورس داشتند. از نمادهای پرتراکنش نیز می‌توان به بپویا، وبملت و شستا اشاره کرد. روز ۱۲ دی ۱۴۰۳ شاخص فرابورس ایران نیز ۱۰ واحد کاهش یافت و به ۲۵ هزار و ۸۲۹ واحد رسید.

 

تعداد معاملات امروز فرابورس ۹۲۸ هزار فقره و ارزش آن ۵۳ هزار میلیارد تومان بود. بپاد و فجهان بیشترین تأثیر منفی را بر شاخص فرابورس داشتند اما انتخاب اثر مثبت ایجاد کرد. خبرنا، کربن و آواک نیز از نمادهای پرتراکنش فرابورس بودند.

 

بازار سهام از روز دوم آبان روند صعودی به خود گرفته و در ادامه رکوردهای جدیدی را به ثبت رساند. تا جایی که در این مدت شاخص کل بورس حدود ۴۰ درصد رشد کرد که بیشترین میزان بازدهی را در مقایسه با بازارهای رقیب مثل ارز، سکه و طلا از آن خود کرد.

 

یکشنبه ۲۷ آبان بازار سرمایه پس از حدود چهار ماه کانال ۲.۲ میلیون واحد را پس گرفت و یکشنبه (چهارم آذر) از مرز ۲.۳ میلیون واحد عبور کرد. سه‌شنبه (ششم آذر) پس از حدود ۱۹ ماه کانال ۲.۴ میلیون واحد را پس گرفت، ۱۴ آذر برای نخستین بار وارد کانال ۲.۵ میلیون واحد شد و پس از آن رکوردهای جدیدی را به ثبت رساند؛ به طوری که ۲۴ آذرماه به کانال ۲.۶ میلیون دست یافت، یکم دی کانال ۲.۷ میلیون واحد را فتح کرد، چهارم دی وارد محدوده ۲.۸ میلیون شد اما ۹ این مجدداً این کانال را از دست داد.

 

با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و پیروزی ترامپ در روز ۱۶ آبان، اگرچه بازار سهام در ایران منفی شد اما عمده نمادها در گروه‌های معادن، پتروشیمی، فلزات اساسی و سکه طلا مثبت شدند. از چهار هفته قبل تا کنون نیز بورس روند مثبتی به خود گرفته بود.

 

برخی کارشناسان معتقدند بازار سرمایه به لحاظ بنیادی شرایط مطلوبی دارد اما متغیرهای سیاسی، کمبود نقدینگی، عدم اعتماد سهامداران و فعالیت نوسان‌گیری تا کنون باعث شده تا بازار نتواند آن‌طور که باید و شاید رشد کند. با این حال بورس در هفته‌های اخیر رکوردشکنی کرده و برای اولین بار وارد کانال ۲.۷ میلیون واحد شده است./ مهر

کلمات کلیدی: بورس شاخص واحد
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار