قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

جو بایدن ارزشمندترین مدال افتخار غیرنظامی آمریکا را به لیونل مسی اهدا می‌کند

جو بایدن ارزشمندترین مدال افتخار غیرنظامی آمریکا را به لیونل مسی اهدا می‌کند جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا قرار است تا پیش از پایان دوران ریاست‌جمهوری‌اش که روز‌های پایانی خود را سپری می‌کند، نشان افتخار آزادی رئیس‌جمهوری را به ۱۹ شهروند آمریکایی اهدا کند که در عرصه‌های مختلفی از جمله سیاست، دانش، فرهنگ، مسائل اجتماعی، حقوق مدنی، ورزش، فرهنگ و هنر دستاورد‌های ارزنده‌ای کسب کرده‌اند. لیونل مسی فوق‌ستاره آرژانتینی اینتر میامی هم یکی از این ۱۹ نفری است که قرار است از دستان چهل‌وششمین رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا، نشان افتخار آزادی رئیس‌جمهوری را دریافت کند. نام افرادی همچون مجیک جانسون، دنزل واشنگتن، مایکل جی فاکس و هیلاری کلینتون هم در این لیست جای دارند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۶ - ۱۵ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 04
کد خبر: ۲۶۷۵۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ فوق‌ستاره پیشین بارسلونا در آستانه دریافت بالاترین افتخار غیرنظامی ایالات متحده آمریکا است.

جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا قرار است تا پیش از پایان دوران ریاست‌جمهوری‌اش که روز‌های پایانی خود را سپری می‌کند، نشان افتخار آزادی رئیس‌جمهوری را به ۱۹ شهروند آمریکایی اهدا کند که در عرصه‌های مختلفی از جمله سیاست، دانش، فرهنگ، مسائل اجتماعی، حقوق مدنی، ورزش، فرهنگ و هنر دستاورد‌های ارزنده‌ای کسب کرده‌اند.

لیونل مسی فوق‌ستاره آرژانتینی اینتر میامی هم یکی از این ۱۹ نفری است که قرار است از دستان چهل‌وششمین رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا، نشان افتخار آزادی رئیس‌جمهوری را دریافت کند. نام افرادی همچون مجیک جانسون، دنزل واشنگتن، مایکل جی فاکس و هیلاری کلینتون هم در این لیست جای دارند.

این نشان بالاترین جایزه مدنی در ایالات متحده به شمار می‌رود که توسط رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا اعطا می‌شود و تنها به شهروند آمریکایی تعلق نمی‌گیرد.

برنده ۸ توپ طلا تابستان ۲۰۲۱ پس از طی دوره‌ای درخشان در باشگاه بارسلونا که همراه با کسب ۳۴ جام بود، از این تیم جدا و پس از دو سال حضور در پاری‌سن‌ژرمن، راهی اینترمیانی آمریکا شد.

او در اینترمیامی آمار ۳۴ گل‌زده و ۱۸ پاس‌گل را در ۳۹ بازی از خود به ثبت رسانده است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار