پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود شهادت یک بسیجی در عملیات تروریستی در ایرانشهر سردار کارگر: در برابر جنگ ترکیبی دشمن، تهاجم ترکیبی خواهیم داشت جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور سردار دلیری: تروریست‌های اسرائیلی ‌منتظر پاسخ محکم نیروهای مسلح ایران باشند‌ مخبر: اگر اقتدار ملی کشور حفظ شود دشمن به فکر جنگ نمی‌افتد سرلشکر موسوی: ایران به دنیا ثابت کرده که هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده است پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی

سردار تنگسیری: دیپلماسی همراه با میدان جواب می‌دهد

فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: دیپلماسی همراه با میدان جواب می‌دهد و دنیا و ملت ما از شجاعت وزیر خارجه در سفر به بیروت در زمانی که بمباران می‌شد، تشکر کردند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۰ - ۱۶ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 05
کد خبر: ۲۶۷۵۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، سردار «علیرضا تنگسیری»، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم پنجمین سالگرد شهادت سردار سلیمانی که صبح امروز در وزارت امور خارجه برگزار شد، گفت: دست به سینه و ادب می‌شوم در برابر همه عزیزانی که زبان گویای ملت ما در خارج از کشور هستند به خصوص سکان‌دار دستگاه مهم وزارت خارجه برادر عزیزمان آقای عراقچی.

 

وی با اشاره به شجاعت وزیر خارجه در جریان تحولات اخیر در منطقه گفت: شاهد شجاعت وزیر خارجه در زمانی که بیروت بمباران می‌شد بودیم. پرواز ایشان در آن شرایط در بیروت نشست.

 

وی در همین ارتباط تاکید کرد: دیپلماسی همراه با میدان جواب می‌دهد و دنیا و ملت ما نیز از این شجاعت تشکر کردند و در تمام مجموعه وزارت خارجه ما دوستانی در حال فعالیت هستند که از کشورشان چه با دیپلماسی و چه با حضورشان در حال دفاع هستند.

 

سردار سرتیپ تنگسیری در بخشی دیگر از صحبت‌های خود به ویژگی‌های شهید قاسم سلیمانی اشاره کرد و گفت: شهید سلیمانی هیچ‌گاه ترس و واهمه‌ای نداشتند و توکل عجیبی داشتند.

 

سردار تنگسیری در ادامه به ویژگی‌های شهید قاسم سلیمانی اشاره و اضافه کرد: از سال ۱۳۶۲ با شهید سلیمانی آشنایی داشتم. در این سال و در عملیات خیبر با افکار و رفتار این عزیز آشنا شدم. اهل نماز شب بود و اهل توکل به خدا بود. عملیاتی را مشترکا خواستیم انجام دهیم که برون مرزی بود ایشان از ابتدای شب ارتباط با خدا را داشت تا زمانی که عملیات با موفقیت پایان یافت. ایشان خستگی ناپذیر بود. پشت کار عجیبی داشت و دائماً پیگیری می‌کرد. مردم دوستش داشتند و مردمی بود.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران خاطر نشان کرد: شهید سلیمانی در جلساتی که حضور پیدا می‌کرد هر کجا جا بود می‌نشست. شهید سلیمانی با خانواده شهدا بسیار مهربان بود و برای خانواده شهدا احترام ویژه قائل بود./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار