زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

ورود رئیس‌جمهور به مساله خرید واگن‌های مترو از چین

ورود رئیس‌جمهور به مساله خرید واگن‌های مترو از چین رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران گفت: ورود رئیس‌جمهور به موضوع قرارداد چین خبر خوبی برای تهران و کلانشهرها برای تأمین واگن های مترو است، امیدواریم که شاهد تسهیل اتفاقات باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۷ - ۱۸ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 07
کد خبر: ۲۶۷۷۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، سیدمحمد آقامیری رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران در دویست و نود و چهارمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه دیروز خبر امیدوارکننده‌ ای منتشر شد که بر اساس آن رئیس جمهور بازدیدی از وزارت کشور داشت و روی موضوع خرید واگن‌های مترو دستور ویژه داده بود، اظهار کرد: این دستور داده شد که خرید ۷۹۱ واگن که از دولت دوازدهم روی زمین مانده بود و در دولت سیزدهم با عنایت ویژه شهید رئیسی منعقد شده بود، پیگیری شود؛ چراکه پس از آن حادثه اقدامات مربوط به آن متوقف شده بود اما رئیس جمهور پیگیری ویژه انجام داده که خرید انجام شود.

 

وی افزود: ورود رئیس جمهور خبر خوبی برای تهران و کلانشهرها برای تأمین واگن‌های مترو است. امیدواریم با این نگاه‌های ویژه بتوان فرصت‌های خوبی را شاهد باشیم که به تسهیل اتفاقات کمک کند.

 

آقامیری با بیان اینکه تأمین واگن‌ها برعهده دولت‌هاست، خاطرنشان کرد: در این دوره با پیگیری مدیریت شهری، خرید واگن‌ها تسریع شد اما نیاز به همراهی دولت داشت که خوشبختانه رئیس جمهور ورود کرده و خریدها انجام شده و به زودی واگن‌ها وارد کشور خواهد شد.

 

پرویز سروری نایب رئیس شورا نیز از رئیس جمهور تقدیر کرد و گفت: خوشبختانه و منصفانه دولت چهاردهم هم همت خوبی در پیگیری خرید واگن‌های مترو داشته و امیدواریم در موعد مقرر واگن‌ها وارد تهران شود./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار