هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟

گزینش بیش از ۲۰ هزار نیرو در آموزش و پرورش

گزینش بیش از ۲۰ هزار نیرو در آموزش و پرورش مدیر هسته گزینش آموزش و پرورش فارس گفت: در یک سال اخیر بیش از ۲ هزار ۵۰۰ نفر در رسته آموزگاری، حدود ۳ هزار و ۲۰۰ دبیری و هنرآموزی، حدود ۷ هزار و ۲۰۰ دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان، حدود ۳ هزار نفر مشاغل کیفیت بخشی و حدود ۵ هزار نفر نیز سایر بخش‌ها مورد گزینش قرار گرفتند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۱ - ۱۸ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 07
کد خبر: ۲۶۷۸۱۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین رنجبر امروز، ۱۸ دی‌ماه در جمع گزینشگران مناطق و شهرستان‌های سراسر استان فارس در باشگاه فرهنگیان شیراز با اعلام این خبر اظهار کرد: بیش از ۳۰ هزار تحقیق، حدود ۱۷ هزار مصاحبه و اعمال نظر در حدود ۱۹ هزار پرونده از جمله عملکرد یک ساله هسته گزینش فارس است.

وی اضافه کرد: امتیازات ارزیابی‌های تخصصی، اختصاصی و بخش عمده‌ای از ارزیابی‌های عمومی در حیطه کاری هسته گزینش نیست لذا شایسته است افراد معترض به نتایج استخدامی‌ها، به مراجع مربوطه مراجعه کند.

رنجبر گفت: تنها بررسی و پاسخگویی به اعتراضات افراد شامل کد ۱۹ شده‌اند، می‌توانند به دایره گزینش مراجعه و اعتراض خود را پیگیری کنند، بنابراین افرادی که شامل سایر کد‌ها شده‌اند باید از طریق مراجع ذیربط دیگر موارد را پیگیری کنند.

مدیر هسته گزینش آموزش و پرورش فارس در ادامه سخنان خود تصریح کرد: حساس‌ترین موضوع در فرآیند گزینش رعایت عدالت است، لذا اگر در مراحل مختلف گزینش عدالت را رعایت نکنیم قطعا به سمت پرتگاه خواهیم رفت.

وی با بیان اینکه گزینشگر نباید بر اساس حب و بغض‌ها در مورد افراد قضاوت کند، افزود: نباید به راحتی دیگران را متهم کرد و بدون دلیل به قضاوت پرداخت، چرا که ممکن است به دلایلی همچون پیوند خویشاوندی، مدیون افراد بودن، عدم شجاعت، عدم ایستادگی در برابر جریانات، و ...، دچار قضاوت ناعادلانه شویم. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار: ۳
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۱ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۹
0
0
با سلام و احترام
وزیر محترم آموزش و پرورش لطف کنید افرادی را که در آزمون آموزگاری ۴۰۳ در مرحله گزینش به ناحق و سلیقه ای رد شدند و دارای کارنامه سبز میباشند را در اولویت قرار دهید چون ظلم بسیار در حقشون شد چه از نظر مادی و چه از نظر روحی و روانی چرا که بیشتر آنها از جمله فرزندم دارای هفت سال سابقه تدریس میباشد و همچنین فرزند فرهنگیست دیگر چه انگیزه ای دارند که در آزمون جدید بخواهند شرکت کنند ؟؟؟؟
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار